Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimska ljubav

Brončani Jakov Fak: Sretan sam što je moja Matea uvijek uz mene

Jakov Fah
Željko Lukunić/Pixsell
04.03.2010.
u 08:27

Ostao je jednostavan i skroman, mladić u kojeg se uvijek mogu pouzdati, a u takvog sam se Jakova i zaljubila, rekla je Matea Korenić, velika ljubav i djevojka Jakova Faka.

Brončani biatlonac iz olimpijskog Vancouvera Jakov Fak uz ljubav prema izuzetno napornom i teškom, a u Hrvatskoj ne baš tako popularnom sportu ima još jednu veliku ljubav. Riječ je o Matei Korenić  iz Rijeke, studentici druge godine opatijskog Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Zaljubljeni je par u vezi oko godinu i pol dana, a ljubav se rasplamsala kad je Matea dolazila u Jakovov rodni Mrkopalj na zimske praznike kod djeda i bake.

- Ostao je jednostavan i skroman, mladić u kojeg se uvijek mogu pouzdati, a u takvog sam se Jakova i zaljubila - rekla je za Gloriju djevojka Jakova Faka koja je s velikim uzbuđenjima pratila njegov put prema brončanoj medalji, koja nije iznenadila samo hrvatsku nego i svjetsku sportsku javnost.

- Ona razumije moj način života, u kojem su na prvom mjestu naporni treninzi, pripreme i natjecanja. Kad nisam na snijegu, treniram po osam sati svaki dan na suhom - rolam, vozim bicikl, trčim kros - rekao je Jakov koji Matei posvećuje svaki slobodni trenutak pa ju je tako ove zime naučio i skijati te trčati na skijama. Možda Matea neće završiti na Olimpijskim igrama, ali definitivno će moći biti još bliže svom Jakovu na njegovim napornim treninzima na bijelim, romantičnim padinama pokrivenim snijegom.

Ključne riječi

Komentara 1

TE
tepčin
11:17 04.03.2010.

EVO JEDNE LIJEPE PRIČE, A POŽELIMO IH JOŠ VIŠE! Dvoje mladih, za primjer drugimana radost svima, koji pročitaju ovu priču! Mateji i Jakovu sve najbolje želi, jedan zagrebački tatek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije