Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
britney spears:

Britney: Žao mi je što sam sa 16 godina slavu shvaćala preozbiljno

britney
Pixsell
07.09.2011.
u 15:12

Britney je svjetsku slavu stekla hitom “Baby One More Time” te priznaje da joj je kostim školarke koji je nosila u spotu za tu pjesmu najdraži od svih koje je odjenula u karijeri.

Uoči 30. rođendana koji će proslaviti 2. prosinca Britney Spears prisjetila se svojih tinejdžerskih dana kada je okusila svjetsku slavu. Pop-princeza žali što je tada život shvaćala preozbiljno pa kaže:

– Da se mogu vratiti na početak svoje karijere, sigurno bih se više zabavljala i ne bih slavu shvaćala toliko ozbiljno.

Dodaje kako je s godinama shvatila da treba više uživati u trenutku. Britney je svjetsku slavu stekla već sa 16 godina hitom “Baby one More Time” te priznaje da joj je kostim školarke koji je nosila u spotu za tu pjesmu najdraži od svih koje je odjenula u karijeri.

– Ostao mi je u srcu jer to je bio moj prvi videospot i moje prvo veliko iskustvo u šoubiznisu – otkrila je pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije