Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvalna publici

Britney Spears na Twitteru poručila: Volim te, Hrvatska!

Britney Spears (1)
Antonio Bronić/PIXSELL
02.10.2011.
u 20:04

Pjevačici, čini se, nije smetalo što zagrebačka Arena nije bila puna pa je odlučila zahvaliti svima onima koji su je bodrili.

Pjevačica Britney Spears održala je spektakularan koncert u zagrebačkoj Areni i odlučila je zahvaliti publici koja je euforično pratila svaku njenu pjesmu. Tako je na svom profilu na Twitteru napisala "Volim te, Hrvatska" i "Hvala na ljubavi, Hrvatska". Očito je da nije samo publika uživala na koncertu koji je pjevačica održala u sklopu turneje Femme Fatale. Čini se, Britney nije bila razočarana ni time što Arena nije bila prepuna.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Jalnuški
Jalnuški
20:42 02.10.2011.

Evo, zamahao sam repom.

Avatar commentator
commentator
20:59 02.10.2011.

Naravno da \"voli,\" to joj je pos\'o. A \'rvatska se odmah rastopi.

DA
damocles
02:39 03.10.2011.

bas je ruzno kad celjade ostari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije