Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navike

Britney Spears nigdje ne ide bez svojeg mekanog jastučića

britney spears
Reuters
13.06.2011.
u 18:54

- Obožavam nomadski život - kazala je majka dvojice dječaka. Njih ovoga puta neće voditi sa sobom jer su koncerti i putovanja ubrzani i stresni pa ih tome ne želi izložiti.

Bilo gdje da pjeva, Britney Spears na svom jastuku zijeva.  Jer ova je diva praznovjerna i glavu na kraju dana spušta samo na sretni jastuk. Onaj kojega nosi po cijelome svijetu.

- Od kuće uvijek ponesem svoj mekani jastučić. Na njemu se najbolje odmaram. A da se na turneji osjećam kao doma autobus i garderobe mi moraju biti uređeni u shabby chic stilu. Baš onako kako je u mojem domu - objasnila je Britney koja će svoje želje ili možda hirove provoditi i u Zagrebu. Kod nas će zapjevati prvog listopada.

Iako se od svojeg komfora ne odvaja ni na turneji, na istu, kaže Brit, jedva čeka poći.

- Obožavam nomadski život - kazala je majka dvojice dječaka. Njih ovoga puta neće voditi sa sobom jer su koncerti i putovanja ubrzani i stresni pa ih tome ne želi izložiti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije