Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenzije u BB kući

Brendon želi ljetovati s Lesterom, Bojana ga gotovo ismijala

'29.05.2011., Beograd, Srbija - Emisija uzivo showa Big Brother. Iz BB kuce izbacen je Branislav Radonic Brendon, a glasovanje publike vracen je natrag u kucu. Photo: HaloPix/PIXSELL'
'STR-5687/HaloPix/PIXSELL'
17.06.2011.
u 15:50

Bojana i Brendon posvađali su se jer mu je ona rekla da sumnja kako bi Lester išao s njim na ljetovanje

Brendon ne skriva svoje simpatije prema Lesteru. Ukućanima je rekao da bi više od svega volio ovo ljeto odmarati se s Lesterom. Bojana mu je na to odgovorila da se ta ideja sigurno neće svidjeti Lesteru, na što je Brendon izgubio živce.

– Ti zračiš negativnom energijom i narušavaš moj optimističan stav prema životu – uzvratio joj je Brendon. Rekao joj je i da se izgubila nakon velike svađe s Marijanom i Nemešom te se otad nameće svima u Big Brotherovoj kući. Stanari su jučer odabrali i koga žele nominirati za ispadanje. Brendon, Duško, Bojana i Marijana dobili su najveći broj glasova. 

Ključne riječi

Komentara 1

DO
Dončura
16:38 17.06.2011.

Hoćeš nečeć gledaš ove i*****. Nadam se da će ispasti Marijana pa da vidimo kako će naše državne službe postupiti u tom razvodu i kome će dodjeliti dijete na skrb. Obično to budu majke ali one su vrlo često kao Marijana samo što to nije snimljeno na televiziji pa negativci ispadaju očevi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije