Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstveni problemi

Branko Uvodić na snimanju emisije završio na infuziji

branko uvodić
Privatni album
Autori: ,
01.12.2011.
u 08:00

Ekipa koja se s njime našla na snimanju pozvala je hitnu pomoć, a medicinsko osoblje zaključilo je da mu je potrebna infuzija

Legendarnom voditelju Branku Uvodiću na snimanju emisije “Lijepom Našom” prošli tjedan u Nedelišću iznenada je pozlilo. Ekipa koja se s njime našla na snimanju pozvala je hitnu pomoć, a medicinsko osoblje zaključilo je da mu je potrebna infuzija.

Sumnjali na pankreatitis

– Imao sam jaku virozu želuca i prilično sam dehidrirao – objasnio je 57-godišnji voditelj HTV-a razloge svoje slabosti.

Iako je bio jako iscrpljen, emisiju je odradio do kraja, a odmah nakon snimanja otišao je potražiti pomoć u KBC Zagreb na Rebru, gdje su ga četiri dana zadržali na liječenju.

– Mislili su da imam pankreatitis, no, na sreću, pokazalo se da je viroza kriva za sve – rekao nam je Uvodić i dodao kako ga je u život vratilo desetak boca infuzije.

– Osoblje na postintenzivnoj na Rebru bilo je divno. Zaista su me spasili i divno su se brinuli za mene – pohvalio je voditelj ljude koji su mu pomogli.

Ništa od bolovanja

– Sad sam opet potpuno zdrav, oporavio sam se i odmorio – rekao je Branko. Voditelj dodaje da neće ići na bolovanje, nego će se kod kuće odmoriti još dva dana te se opet vraća na posao. Ovaj tjedan snima novu emisiju “Lijepom Našom” u Otočcu.

Komentara 13

KA
Karoje
10:06 01.12.2011.

Lopina koji živi kao bubreg u loju.

OB
-obrisani-
11:18 01.12.2011.

Ajme, koja sprdnja! A ovaj nosi bocicu za njim ... bogzna sto je u bocici?

DO
doktorica
08:38 01.12.2011.

ali zato puno teži bolesnici ne mogu na bolničko liječenje.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije