Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Brandon i Nirmal susreli se s majkama

brandon
Screenshot
22.06.2011.
u 22:15

Nakon što su Nemeša u kući posjetili roditelji, a Duška kćer, na red su došli Brandon i Nirmal.

Brandon i Nirmal sljedeća su dva stanara koja su dobila priliku otvoriti Pandorinu kutiju i vidjeti svoje najbliže, dok je ostatak stanara boravio na otpadu. Nakon što su Nemeša posjetili roditelji, a Duška kćer, Brandon se susreo s majkom i prijateljicom. Kako je Branislav zvani Brandon više putao izbjegavao razgovor o roditeljima i svojim bližnjima, bio je poprilično iznenađen posjetom, a još više podrškom koje su mu pružile kako majka tako i prijateljica Natalija. Nirmal je s druge strane imao dirljiv susret s majkom koja mu je prenijela mnogobrojne pozdrave i izljubila ga te naglasila kako su svi uz njega, naročito u nedjelju kada je na rasporedu finale Big brothera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije