Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedostaje joj unuk

Brad Pitt već godinama ne razgovara sa svojom bakom

brad
Pixsell
01.03.2012.
u 17:31

– Betty jako nedostaje Brad. Ne piše joj, uopće nisu u kontaktu. Znam da je zaposlen, ali ne mogu razumjeti da se uopće ne čuje sa svojom bakom. Prije joj je svaki mjesec slao cvijeće i nazvao bi je – požalila se Bradova prateta.

Prateta Brada Pitta zamolila je slavnog glumca da se javi svojoj 89-godišnjoj baki Betty Russell jer ga već godinama nije vidjela ni čula. Nikome nije jasno zašto je Brad prekinuo kontakt s bakom.

– Betty jako nedostaje Brad. Ne piše joj, uopće nisu u kontaktu. Znam da je zaposlen, ali ne mogu razumjeti da se uopće ne čuje sa svojom bakom. Prije joj je svaki mjesec slao cvijeće i s vremena na vrijeme bi je nazvao – požalila se Bradova prateta Mary Ann Lenier u intervjuu za The Sun.

Također je otkrila da Betty redovito čita članke o unuku. Baka će u travnju navršiti devedeset godina, a najljepši dar bio bi joj da joj slavni unuk čestita uživo.

Pitt je svoj rodni grad Springfield zadnji put posjetio prije tri godine kada je Angelina bila trudna s blizancima Knoxom i Vivienne.

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

IV
Ivekivek
18:52 01.03.2012.

Koja je škola potrebna da se bude novinar u VL?

PO
podravacc
20:10 01.03.2012.

teško je imati sve,slavu, novac,zdravlje,obitelj...nešto od toga mora otpasti,evo na primjer ja,niti sam slavan niti sam bogat ,o zdravlju bi se dalo razgovarati,jedino mi ostaje obitelj :)

SA
sadaive
20:33 01.03.2012.

Eh,Ivek,Ivek,ne treba ti škola,nego sitna operacija odstranjenja kičme,tako postaneš kimavac.Ako ni to ne pomore,onda-lobotomija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije