Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosjetljivi glumac

Brad Pitt unajmio helikopter da izbjegne londonsku gužvu

brad pitt
pixsell
09.09.2011.
u 12:45

Hollywoodski glumac opsjednut je kašnjenjem pa je od britanskog trgovačkog lanca unajmio letjelicu da ne kasni na set filma "World War Z" koji tamo snima

Brad Pitt, opsjednut kašnjenjem, posebice kad putuje automobilom po prenapučenom London, unajmio je helikopter dok u Britaniji snima film "World War Z".

- Bradu je već bilo zlo od gužve koja se zna stvoriti na cestama pa je ušao u pregovore s lancem supermarketa Iceland, čiji su čelnici na kraju iznajmili helikopter koji inače koriste za prijevoz namirnica. Naravno, kada je Brad rekao da će unajmiti helikopter za kretanje po Engleskoj, svi su bili uvjereni da će u najmanju ruku unajmiti jednu od letjelica bogataša Richarda Bransona. Stoga, kada je prvi put na filmski set sletio u helikopteru lanca supermarketa, svi su umrli od smijeha - rekao je izvor blizak glumcu za Daily Mirror.

Brad, Angelina Jolie i njihovo šestero djece zbog snimanja filma trenutačno su smješteni u Richmondu na jugozapadu Londona. A ova priča s unajmljenim helikopterom uopće nije čudna uzme li se u obzir da je par nedavno unajmio cijeli vlak koji je njih i djecu prevezao iz Londona u Glasgow.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
drug
14:33 09.09.2011.

Jel to taj decko iz Severinine pjesme ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije