Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komadić slavnih

Brad Pitt: Goli kuhar me uči spremiti božićni ručak

'WORLD RIGHTS EXCEPT ITALY, FRANCE, SPAIN, GERMANY AND AUSTRIA Brad Pitt attends a photocall for the film \'Burn After Reading\' during the Venice film festival. Venice, Italy. 27/08/2008  BYLINE BIGP
Foto: 'BIGPICTURESPHOTO.COM'
1/3
13.10.2012.
u 10:00

Glumac je kuhinju smjestio u vilu u LA-u, a kuhati uči kod Jamieja Olivera koji ga je bio proglasio izgubljenim slučajem

– Posljednja stvar koju sam kupio za svoju kuću u Los Angelesu bila je upravo ta kuhinja. Svidjela mi se jer volim moderne i jednostavne linije. Osim tehničkih inovacija bitna mi je i estetika te njezina otvorenost koja svima nama omogućuje neometano kretanje prostorom. Djeca, Angelina i ja jednostavno volimo provoditi vrijeme u kuhinji. Ona je za nas srce našeg doma. Dok netko od nas uživa u hrani, drugi sluša glazbu, crta, radi voćne sokove,... – ispričao je Brad Pitt tijekom nedavne kupnje kuhinje talijanskog proizvođača Snaideroa.

Na Danima kuhinje, koji se od 18. do 21. listopada održavaju u Westgateu, bit će izložena identična kuhinja. Bez aparata ona stoji otprilike 40.000 kuna na više, pa ako netko želi, može u svoj dom prenijeti komadić glamura slavnih ili samo razgledati.

Uglavnom, Bradu, koji se u posljednje vrijeme bavi kućanskim poslovima, a trenutačno je u Engleskoj gdje snima film \"World War Z\", kulinarske lekcije daje Jamie Oliver. Njih dvojica poznaju se godinama.

Jamie ga je već učio kuhati i prozvao ga \"izgubljenim slučajem\". Sada su opet krenuli od osnova jer Brad ima jaku volju. Oliverov cilj je do Božića glumca osposobiti da Angelini i njihovoj djeci u domu u Los Angelesu pripremi božićnu večeru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije