Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prešišala ih sve

Bosanka Aida najljepša žena svijeta! Iza nje su Irina, Megan...

aida
Foto: Facebook/ Ida van Munster
1/7
24.07.2013.
u 14:08

Aida je iza sebe ostavila mnoge poznatije svjetske ljepotice, prema izboru stranice Beautiful Women Pedia

Najpoznatiji pin-up model BIH Aida Đapo proglašena je najljepšom ženom svijeta prema izboru stranice Beautiful Women Pedia. Ljepotica iz BiH našla se tako na prvom mjestu od pedeset najljepših žena koje su bile uvrštene u izbor, prenosi Klix.ba.

Đapo, čije je umjetničko ime Idda van Munster, opisana je kao očaravajuća i karizmatična dama iz BiH s jedinstvenim životnim stilom. Aida je iza sebe ostavila mnoge poznatije svjetske ljepotice poput Irine Shayk, Megan Fox, Adriane Lima, Monice Bellucci, Eve Mendes, Candice Swanepoel...

Aida za sebe kaže da je vintage djevojka koja živi u modernom vremenu, s osjećajem da je rođena u pogrešnoj eri. Strast joj je sve iz perioda od 1920. do 1960. i velika je obožavateljica holivudskih ikona.

>>Tko bi joj odolio? Ronaldova zaručnica sve ostavila bez daha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije