Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno u Zagrebu!

Bon Jovi želi kuharicu s našim tradicionalnim receptima

Bon Jovi (1)
Foto: Pixsell
1/3
06.06.2011.
u 20:00

U sklopu europskog dijela turneje “The Circle Tour” poznati američki rock-sastav prekosutra će nastupiti na Maksimiru

Zagreb je prva stanica europske turneje američkih ambasadora rock and rolla, grupe Bon Jovi. Na stadionu Maksimir prekosutra navečer u sklopu svjetske turneje “The Circle Tour” prvi put zasvirat će pred hrvatskim obožavateljima.

Impresivna pozornica
Sve do jučer postojala je mala šansa da se grupi neće pridružiti Richie Sambora jer je od kraja travnja bio u klinici za odvikavanje od alkohola i nije svirao u dijelu turneje po Kanadi i Americi. Članovi benda, starog gotovo trideset godina, odahnuli su kad je Richie samo dva dana prije početka turneje po Starom kontinentu napustio program liječenja. Grupa je do danas objavila deset studijskih albuma, a najpoznatiji i najprodavaniji je “Slippery When Wet” (“Klizi kada je mokro”), prodan u više od 26 milijuna primjeraka, a za naziv albuma dečke su inspirirale djevojke u striptiz-klubovima koje su se mokre sapunale.

Od ovako impresivnih brojki dečki se nisu previše umislili i u našu metropolu dolaze bez previše zahtjeva. Osim vožnje gradom u luksuznim automobilima, njihov jedini zahtjev bio je da im se osigura knjiga s tradicionalnim hrvatskim receptima.

Želje Jona Bon Jovija, Richieja Sambore, Davida Bryana i Tica Torresa nisu megalomanske, ali zato to jest oprema s kojom dolaze u Zagreb. Tehnički dio ekipe već se za vikend primio posla postavljanja pozornice koja je teška 150 tona i sadrži 2750 metara aluminija, a na pozornici će biti postavljen videozid veličine 35 metara. K tome, s bendom putuje i 59 osoba. Zbog velikog interesa organizatori su svim posjetiteljima koncerta omogućili i besplatan prijevoz ZET-om uz predočenje ulaznice.

Besplatan prijevoz

Velika pozornica i rock-spektakl jedan je od načina kojim se dečki žele odužiti svojim vjernim obožavateljima koji su im pomogli u dostizanju statusa glazbenih ikona.

– Sad se čini lako, no na početku smo bili spremni svirati i na WC-u ako treba samo da nas ljudi čuju – izjavio je Richie Sambora prije koncerta Bon Jovija na krovu londonske Arene O2 i tako su postali prvi bend koji je svirao na tom krovu.

Za razliku od problematičnog Sambore koji je bio u braku s glumicom Heather Locklear, Jon Bon Jovi nije tipičan roker. Nema problema s opijatima i već je 22 godine u braku s Dorotheom, s kojom ima četvero djece, kćer Stephani Rose (17) i sinove Jesseja Jamesa (15), Jacoba Hurleyja (8) i Romea Jona (7). U jednom intervjuu rekao je da je njegov brak uspješan jer se boji svoje supruge.

Ključne riječi

Komentara 13

BO
boston
14:23 07.06.2011.

@kajinx Bill Belichik je Amerikanac po nacionalnosti. Na zapadu se nacionalnost i drzavljanstvo poistovjecuju.

OB
-obrisani-
20:18 06.06.2011.

Ja ću p****diti jer ne mogu na koncert . Ali sm snimio 15 hitova na svoj player koje slušam svaki dan!

KA
kajinx
23:24 06.06.2011.

Bon Jovi je prijatelj sa Bill Belichik (Beličić) Hrvatom, trenerom New England Patriots. Zati nije ni čudo da želi hrvatsku kuhinju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije