Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROCK-SPEKTAKL

Večernji te vodi na koncert Bon Jovija na Maksimiru

bon jovi
Pixsell
27.10.2010.
u 14:00

Vecernji.hr daruje 2x2 ulaznice za koncert 8.6. 2011. na Maksimiru

Nakon grupe U2 zagrebački stadion Maksimir ugostit će još jedne velikane rocka. U sklopu turneje “The Circle Tour” grupa Bon Jovi 8. lipnja 2011. održat će koncert u Zagrebu, ujedno i jedini u regiji.

Kako je najavio organizator Lupa promocija, Bon Jovi pripremit će audiovizualni glazbeni spektakl. Bend donosi 150 tona opreme, a samo središnji polukružni dio pozornice težit će 20 tona. Jedinstveni doživljaj posjetiteljima će osigurati i 35 metara širok i 15 metara visok videozid.

Pregovori za dovođenje Bon Jovija u Hrvatsku trajali su više od godinu i pol dana, a ovaj koncert bit će veliki ispit za već iskusnog organizatora Lupa promociju koji je nedavno proglašen 47. koncertnim promotorom na svijetu.

- Kako koncertom u Zagrebu Bon Jovi počinje turneju, na njemu očekujemo velik broj stranih novinara. Tako će recenzije njihova nastupa na Maksimiru biti objavljene u velikom broju europskih medija - istaknuo je Vladimir Ivanković, direktor Lupa promocije.

Bon Jovi na čelu s frontmenom Jonom Bon Jovijem u Zagrebu će boraviti pet dana, a od toga će tri dana održavati probe za koncert.

Američka rock-grupa iz New Jerseyja objavila je do danas deset studijskih albuma, jedan album uživo, a najpoznatiji i najprodavaniji album "Slippery When Wet" prodan je u više od 26 milijuna primjeraka. Njihova kombinacija glasnih metalskih rock-rifova i tekstova prihvatljivih senzibilitetu svakodnevnog čovjeka, uspjela je stvoriti jednu novu i razumljivu melodičnu varijaciju rocka koju su dolično prihvatili i zahtjevni glazboljupci i kućanice.

Vecernji.hr daruje

Želite li na ovaj rock spektakl? Kliknite na link Vecernji.hr vas vodi na evente i slijedite upute!

Ključne riječi

Komentara 15

OB
-obrisani-
20:04 27.10.2010.

A pa ja se već oštrim! To će biti pravi koncert!

OB
-obrisani-
20:07 27.10.2010.

27.10.2010. u 16:57h pocrte je napisao/la: Znači opet uništeni travnjak na Maksimiru, skupa sa drenažnim cijevima, odvodima itd. Odgovorni naikako da shvate da travnjak na Maksimiru, kao i skoro svi travnjaci u Europi, nije namjenjen za koncerte sa velikom binom i opremom za čiju se montažu koriste ogromne dizalice. Više štete nego koristi za grad Zagreb, Dinamo, i poreznike ----------------------------------------- YAP! Divljaci koji se mlate i razbijaju po stadionu i oko njega nikad nisu ništa takvo napravili? Osim toga koncerti se održavaju gotovo na svim stadionima u EU i u čemu je problem?

Avatar Baroudeur
Baroudeur
17:03 27.10.2010.

Ne ne trava dolazi sa njim ali ona koja se puši!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije