Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duet za švedsku

Boje Makedonije na Eurosongu branit će Esma Redžepova

esma redžepova
Fotografiju ustupila Tvornica kulture
30.12.2012.
u 15:01

Nacionalna televizija tako je odlučila jer su sigurni da će kraljica romske glazbe s pop pjevačemVlatkom Lozanovskim predstaviti neobičan spoj mladosti i iskustva.

Makedonija je odlučila: na "Eurosongu" u Švedskoj predstavljat će ih Esma Redžepova. Nacionalna televizija tako je odlučila jer su sigurni da će kraljica romske glazbe s pop pjevačem Vlatkom Lozanovskim predstaviti neobičan spoj mladosti i iskustva.

Makedonija će naknadno izabrati pjesmu kojom će Reždepova i Lozanovski predstavljati svoju zemlju na spektaklu koji se održava od 14. do 18 svibnja sljedeće godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije