Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Bojana izbačena uoči finala, devet stanara bori se za pobjedu

bojana
Emotion
19.06.2011.
u 22:06

– Nisam mislila da ću ispasti. Krivo mi je što sam ispala u toj konkurenciji – iskreno je rekla Bojana, s kojom su nominirani bili Marijana, Brendon i Duško.

Bojana Stojković posljednja je izbačena stanarka iz Big Brother kuće prije finala sljedeće nedjelje, u kojem će se za pobjedu boriti devet ukućana.

– Nisam mislila da ću ispasti. Krivo mi je što sam ispala u toj konkurenciji – iskreno je rekla Bojana, s kojom su nominirani bili Marijana, Brendon i Duško. Nominirani su se u sobi za oprost i oproštaj pozdravljali od finalista, a Marijanu i Bojanu zapalo je da se nađu nasamo s Nemešom.

Iako im je za to bila pružena prilika, Marijana i Nemeš nisu se željeli pomiriti s Bojanom.

Ključne riječi

Komentara 7

CH
chemica
02:15 20.06.2011.

Neeeeeeeee... Sada je život izgubio svaki smisao. Preostaje mi samo da se ubijem.

RE
retrovizor
07:23 20.06.2011.

IZBAČENA!! hahaha,i napokon si vani do kraja pokazala svoj pravi karakter..tebi je mozak pojela izolacija..trebali su te pustiti na gey paradu-možda bi tada razumne i suvisle opise ukućana-OMG da je Nirmal glavonja favorit,pa draga Bojana bila si mi simpatična,ali od te izjave sve je palo u vodu.Još da je bilo vrana u BB dvorištu,pomislila bi da su ti vrane pojele mozak,a ovako ostaje neuzvračena ljubav ukućana,a najviše Marijane...hehehe NIRMAL ti je bio zadnja slamka-pa tko još vjeruje političarima.Daj se osvijesti Bojana i ispričaj za svoju nesuvislu izjavu-možda te ženski svijet i zavoli...

OB
-obrisani-
00:21 20.06.2011.

izbačena na uštrb gledanosti seksa, realiti industrija je nemilosrdna, ona je nebitna, bitni su marijana i nemeš :) šteta... poštena djevojka ta bojana, ali takvi ne prolaze, trebaš bit gad, kmica, štetočina, širiti noge, gužvat se u tuš kabini, (pri tome govoriti kako ne možeš mokriti pred \"ditetom\" jer će imati dite traume), ali, zato pornjava na javno, ne smeta, neće to dite vidjeti, youtubeu će to ukloniti :))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije