Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruće hlačice

Bojana Gregorić: Suprug Enes često mi daje komplimente

bojana
Igor Kralj/Pixsell
21.05.2012.
u 08:00

– Enes mi često daje komplimente, ali ne samo zbog izgleda nego i zbog drugih stvari zbog kojih me voli. Zaista je pažljiv – zadovoljno će lijepa glumica koja se svome mužu gotovo nikada ne pridruži u njihovoj kućnoj teretani.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović ne pojavljuje se često u javnosti izvan poslovnih obveza, no kada napravi tu iznimku, ostavlja bez daha sve oko sebe.

Za sve su zaslužni geni

Tako je ovog vikenda na zagrebačkom Jarunu pokazala duge vitke noge i liniju kojoj se zamjerka ne može naći. I dok bi neki odjevnu kombinaciju 40-godišnje glumačke zvijezde opisali smjelom, Bojana ističe da su vrući dani prava prigoda za hlačice koje je kupila u Zari na sniženju.

– Neke žene za vrućina nose bretelice, dekoltee i minice, a meni je tada najudobnije u vrućim hlačicama. Bilo je toliko toplo da mi je i u njima bilo vruće – otkrila nam je umjetnica.

Mnogi bi pomislili da u svoj sjajan izgled ulaže puno truda, no Bojana kaže da su za sve zaslužni geni.

– Kad je riječ o tjelovježbi, velika sam lijenčina! Pravi sam kampanjac u vježbanju pa o tome počnem razmišljati tek u proljeće. Već se danima spremam na trčanje, ali nikako se prisiliti – kudi samu sebe.

Vitkost, dijelom, zahvaljuje i brizi o šestogodišnjem sinu Raulu i kćeri Zoe, koja će u rujnu navršiti dvije godine.

– Nemam dadilju ni spremačicu pa 95 posto poslova obavljam sama tako da sam stalno u pokretu. No, najviše je zaslužna dobra genetika. Imam prijateljice koje također sve obavljaju same, ali su krupnije građe. Bilo bi dosadno da smo svi isti, čar je u različitostima – govori Bojana te dodaje:

– Jedan prijatelj rekao mi je: Ne bi ti dobro prošla kod Turaka!

Tenisice i svježi zrak

Bojanina vitkost možda nije po ukusu Turaka, no zato je suprug Enes Vejzović i te kako zadovoljan njezinim izgledom.

– Enes mi često daje komplimente, ali ne samo zbog izgleda nego i zbog drugih stvari zbog kojih me voli. Zaista je pažljiv – zadovoljno će lijepa glumica koja se svome mužu gotovo nikada ne pridruži u njihovoj kućnoj teretani.

– Enes voli dizati utege, a mene vježbe u zatvorenom prostoru ne privlače. Ponekad se doma natjeram raditi trbušnjake, ali na svome sam tek kad obučem tenisice, izađem na zrak i trčim po Tuškancu, u blizini našega stana – zaključuje.

Trčanje joj je i najbolji suborac u ratu protiv celulita na koji, priznaje, nije imuna.

– Koža mi nije onakva kakva je bila s dvadeset godina. Smatram da kozmetički preparati mogu samo površinski ukloniti celulit. Za trajno uklanjanje narančine kore najbolje je upustiti se u zdrav zamor – Bojanin je recept.

Za kraj otkriva što je neizostavno u prehrani njezine obitelji.

– Jedemo raznoliko i puno povrća, trudim se da ručak uvijek bude na vrijeme, a nekada se počastimo i brzom hranom. Moram priznati da na zdravu prehranu pazim najviše zbog djece – kaže glumica koja u matičnom kazalištu Gavella trenutačno igra u predstavi “Platonov ili Drama bez naslova” u kojoj se pojavljuje razodjevena.

Komentara 5

BA
Bay
12:12 21.05.2012.

40-godišnjakinja i vruće hlačice ... Muž joj daje komplimente ... Strava od petparačkih vijesti ...

OB
-obrisani-
13:36 21.05.2012.

bolje da joj daje musko \"kremu\"

ME
mellifera196666
15:15 21.05.2012.

hvalite me,usta moja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije