Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masterchef

Bojana Bukvić i Marko Palfi rade u Prascu kod Dina Galvagna

masterchef (1)
Foto: Nova TV
1/3
04.10.2012.
u 12:00

Koprivničanka i student iz Zagreba o angažmanu ne smiju govoriti zbog ugovora koji ih obvezuje na šutnju

Iako se druga sezona showa MasterChef tek emitira i zahuktava, dvoje kandidata, Bojana Bukvić i Marko Palfi već su dobili posao u restoranu “Prasac” vlasnika Dina Galvagna, najnovijeg člana žirija realityja. Show je sniman početkom godine, a njegovi kandidati u trenutku dok ih na televiziji tek upoznajemo već su postali profesionalni kuhari. U dvojcu koji je prisvojio, gastronomski umjetnik prepoznao je strast koju je i sam imao na počecima. Danas su mu njih dvoje glavna postava u kuhinji – s njima svakodnevno surađuje, njima odaje tajne recepte iz svoje crne knjižice. Koprivničanka (23) i Zagrepčanin (31) zbog ugovorenih obveza prema produkciji Nove TV o novom radnom mjestu nisu smjeli govoriti.

 – Sve što se događalo poslije showa komentirat ću kad emitiranje emisija završi – kazala je Bojana koja se preko realityja i prošle godine htjela vinuti u neku od poznatih kuhinja. Kuha otkad zna za sebe, a tome su je naučile mama i bake. No, bez obzira na talent i naslijeđe, audiciju prvi put nije uspjela proći. Ove godine zvijezde su joj bile sklonije pa je ipak krenula na put prema ostvarenju svoga sna, koji će, bude li po Bojaninu, završiti otvaranjem slastičarnice.

 Nakon što je ostao bez posla, Marko Palfi u kuhinji pod reflektorima vidio je životnu priliku i ugrabio ju je! Njegova upornost, trud i smišljanje novih jela svidjeli su se Galvagnu te je student iz metropole od prvoga trena, a da to nije znao, dobio šefovu putovnicu za rad u restoranu. Prošle godine sudjelovao je u istom showu, ali je, iako su mu sva tri člana žirija hvalila umijeće, prošao samo prvi krug audicija. Nikad, kazao je, ne kuha po tuđim receptima, no i to se promijenilo kad i njegovi životni ciljevi. Naime, prije početka showa maštao je o praksi u restoranu “French Laundry” Thomasa Kellera u Napa Valleyu, ali danas je njegova sreća premještena na Gornji grad, gdje za najosjetljivija nepca, uz Dina Galvagna, kreira delicije od divljači i autohtonih hrvatskih proizvoda.

Komentara 1

Avatar germanicus I
germanicus I
13:33 04.10.2012.

Dino Galvani ..zna kuhati?...mislim da je to fama!Znam u Zagrebu najmanje 5 kuhara-ica koji su milje bolji!Bio sam jednom prilikom sa prijateljima iz Švedske kod njega i pošteno sam se obrukao!Vidi se što čini dobra reklama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije