Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznao grijeh

Blake: Ja sam Amy Winehouse upoznao s heroinom!

blake
Pixsell
28.02.2013.
u 14:17

Blake Fielder-Civil, bivši suprug Amy Winehouse, otvorio dušu na Jeremy Kyle Showu i ispričao se obitelji i fanovima pokojne pjevačice

Blake Fielder-Civil, bivši suprug Amy Winehouse, za kojeg se govorilo da je glavni krivac što se pokojna pjevačica navukla na droge, napokon je javno priznao svoj veliki grijeh i ispričao se njenoj obitelji i obožavateljima.

Objavljujući svoju ispovijed na Jeremy Kyle Showu, Fielder-Civil otkrio je da su njih dvoje heroin uzimali zajedno kao ovisnici, najmanje četiri mjeseca prije nego što je on otišao u zatvor, a Amy se sama još više "navukla na žuto". Amy je, tvrdi bivši suprug, heroin prvi put probala u hotelskoj sobi u istočnom Londonu.

Blake je potvrdio glasine da se od pjevačice razveo zbog pritiska Amyina oca koji je mislio da će tako svoju kćer lakše izvući iz pakla droge. "Ako je stvarno voliš, onda ćeš se rastati od nje", navodno mu je rekao Winehouse.

– Razgovarao sam s Amy i na kraju smo zaključili da bi nam razvod skinuo hrpu dušebrižnika s vrata, nakon čega bi se jednom mogli ponovno oženiti – rekao je Fielder-Civil, otkrivši da su nekoliko puta ozbiljno razgovarali o oživljavanju veze, ali bi se svaki put preplašili mogućih posljedica zajedničkog druženja.

Blake je dosad triput bio na odvikavanju od heroina i ima dvoje djece iz veze u kojoj je bio nakon razlaza s Amy. Tvrdi da je čist već godinu dana.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije