Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
show u los angelesu

Black Keysima čak 4 Grammyja, 'We Are Young' pjesma godine

grammy (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
11.02.2013.
u 08:20

Gotyeov hit "Somebody That I Used To Know" dobio je Grammyja za skladbu godine, a album "Babel" engleskih folk rockera Mumford And Sonsa proglašen je albumom godine.

Rockeri The Black Keys najveći su dobitnici 55. dodjele nagrade Grammy koja je održana u Los Angelesu. Oni su od šest nominacija osvojili čak četiri Grammyja, uključujući nagradu za najbolji rock album ("El Camino"), najbolju rock izvedbu te najbolju rock pjesmu ("Lonely Boy"), javlja BBC.

"We Are Young", pjesma grupe Fun., osvojila je nagradu za pjesmu godine, a Gotyeov hit "Somebody That I Used To Know" dobio je Grammyja za skladbu godine.

Album "Babel" engleskih folk rockera Mumford And Sonsa, koji su od šest nominacija osvojili dva Grammyja, proglašen je albumom godine. Još su nagrađeni za najbolji duži glazbeni video.

>>Zabranili golišava izdanja, no J. Lopez je izbacila nogu i zablistala

Adele je pak dobila Grammy za najbolju pop izvedbu.

Sve nagrade po kategorijama pogledajte ovdje.

Dodjelu Grammyja kojoj je domaćin bio reper LL Cool J, otvorila je Taylor Swift s pjesmom "We Are Never Ever Getting Back Together", a još su nastupili i Ed Sheeran, Elton John te Justin Timberlake, Alicia Keys i Carrie Underwood. Rihanna je sa Ziggyjem Marleyjem otpjevala pjesmu "Could You Be Loved" te tako odala počast njegovu ocu Bobu.

>>Južnokorejski Grammy: Psyju nagrada za pjesmu godine

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sestrićna
11:53 11.02.2013.

najbolji band na svijetu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije