Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ručak u gradu

Bivši natjecatelj Masterchefa poznatima kuhao jela u woku

matija (1)
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
09.03.2013.
u 16:22

- Većina namirnica od povrća, klica itd. koje koristim u woku prirodnog su uzgoja i uzgajaju se na farmi mojih roditelja „Mikin krč“. Isto tako proizvodimo i vlastite domaće noodle na bazi domaćeg brašna i jaja iz eko uzgoja.

Svoju ljubav prema kuhanju Matija Nikolić, prošlogodišnji finalist popularnog gastro showa Masterchef odlučio je podijeliti sa mnogim poznatim Zagrepčanima, ali i svim ljubiteljima jednostavih i neodoljivih wok jela. U centru Zagreba tako je danas svečano otvoren gastro kutak “Wok by Matija” u kojem će upravo Matija Nikolić na brz i jednostavan način pripremati wok jela po želji svojih gostiju.

Po uzoru na velike svjetske metropole u kojima je Wok kuhinja postala nezaobilazni dio gastro kulture i Zagreb je dobio mjesto na kojem će te imati priliku uživati u nezaboravnim aromama i okusima zdravih namirnica pripremljenih u woku. Gastro kutak jedinstven je i zbog činjenice da će Matija Nikolić u pripravi jela koristiti samo organski i ekološki uzgojeno povrće sa farme svojih roditelja i tjestenine koje sam proizvodi od domaćeg brašna i domaćih jaja.

A kako Matija kuha, koliko je usavršio svoje znanje u Masterchef kuhinji te što sve zna pripremiti u svom Wok loncu danas su se imali priliku uvjeriti i mnoge poznate osobe iz javnog i društvenog života Zagreba. Tako su u orijentalnim okusima te domaće pripravljenom soku od bazge, đumbira i jabuke, uživali i glumci Hrvoje Kečkeš i Amar Bukvić s djevojkom Almom, ravnatelj kazališta Kerempuh Duško Ljuština, redatelj Mario Kovač, pjevačica Maja Vučić s kćeri Gitom, te poznati gastronom Radovan Mrcic, dok je glumicu Natašu Janjć posebno oduševio Wok sa škampima. Wok by Matija će vrlo brzo postati nezaobilazno mjesto svih ljubitelja vrhunske kuhinje i jednostavnih jela nezaboravnih okusa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije