Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rak i kunilingus

Bivša supruga Michaela Douglasa: Nikad nisam imala HPV!

Michael Douglas
DPA/PIXSELL
03.06.2013.
u 21:41

U intervjuu za Guardian izjavio je da je rak grla dobio od HPV-a, a virus pokupio oralnim zadovoljavanjem žene.

Michael Douglas jučer je dospio na naslovnice svih svjetskih medija. Naime, u intervjuu za Guardian izjavio je da je rak grla dobio od HPV-a, a virus pokupio oralnim zadovoljavanjem žene.

Ipak, glumac je danas odlučio smiriti strasti te je preko svoga glasnogovornika poručio kako nije izjavio tako nešto, već je rekao da se rak grla može dobiti i od HPV-a. – U tom intervjuu, razgovarali su o uzrocima raka grla, a jedan od njih je oralni seks, a to se zna već neko vrijeme – rekao je Allen Burry, glasnogovornik glumca. Budući da se osjetila prozvanom, njegova bivša supruga Diandra Douglas, za TMZ je izjavila kako nema HPV niti ga je ikada imala.

Ugledni stručnjak za spolne bolesti Michael Brady izjavio je kako je jako teško odrediti uzrok raka, pogotovo je li uzrokovan HPV-om ili nije. Doktor Brady istaknuo je da je Douglas bio pušač te konzumirao alkohol, a to su faktori koji uzrokuju rak grla. – Najčešće rak uzrokuju razni faktori, kao što su geni i način života. Glumac se borio s rakom šest mjeseci te ga je u konačnici pobijedio.

Doktor Brady izjavio je kako postoje stotine vrsta HPV-a, od kojih najveći dio ne uzrokuje štetu. Budući da je mali rizik za dobivanje raka na ovaj način, kaže Brady, ljudi se ne bi trebali brinuti oko svojih seksualnih preferencija i navika. Prije dvadesetak godina Douglas je bio hospitaliziran zbog ovisnosti, a iako su mnogi pretpostavljali da je riječ o ovisnosti o seksu, on je rekao da se radilo o alkoholizmu.

>>Michael Douglas tvrdi da je od raka grla obolio zbog oralnog seksa



Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije