Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ususret finalu

Bitno mi je da prođem u finale, a za drugog kandidata mi je svejedno

HTZ (1)
Foto: Nova TV
1/3
10.06.2011.
u 16:07

– Marcela mi je jako draga, ali i s Goranom sam prijatelj. No posao je posao... – kazao je 19-godišnji Mark Marku. Na njegovu repertoaru, kao i kod ostalih dvoje kandidata, ovog će se petka naći tri skladbe.

Studio se zagrijava do uzavrelosti. Marcela Oroši, Mark Marku i Goran Kos pročistili su glasove. Dosad su bili prijatelji, a sad, u trenutku kad staju na scenu, njihovi se odnosi zaoštravaju. Sve troje polufinalista showa “Hrvatska traži zvijezdu” želi isto – proći u finale, korak bliže pjevačkoj karijeri. Što spremaju, jesu li jedno drugome spremni podmetnuti nogu?

– Bitno mi je da ja prođem u finale, a tko će mi se od njih dvoje pridružiti, zaista nije važno. Marcela mi je jako draga, ali i s Goranom sam prijatelj. No, posao je posao... – kazao je 19-godišnji Mark Marku. Na njegovu repertoaru kao i kod ostalih dvoje kandidata ovog će se petka naći tri skladbe – jedna po izboru žirija, jedna po izboru Radija Antene Zagreb te ona koju odaberu sami natjecatelji. Što će uz glas iskoristiti kao tajno oružje?

– Tajno oružje? Nemam to! Nisam očekivao da ću doći do polufinala pa ne sanjam ni o finalu. Iskreno, bojim se nastupa. Zadovoljan sam pjesmama koje sam dobio, ali strahujem da ću ispasti klaun. Jer..., ma ne znam ni sam. Imam malo samopouzdanja, grčim se na sceni – iskreno će Goran Kos. Iako se boji konkurencije, ne bi se brinuo tko će uz njega stati na scenu da prođe u finale, .

– Svejedno mi je. Htio bih da nitko ne ispadne – govori 23-godišnji pacifist Goran, što upućuje na to da od nekad spominjanog konfliktnog čovjeka više nema ni traga.

– Nitko se ne svađa, izvrsno se slažemo – potvrdila je i zanosna Marcela Oroši, jedina djevojka u polufinalu. Širokim osmijehom i samopouzdanjem planira dogurati do kraja, svjesna da je iza nje vojska obožavatelja.

– Nisam ni sanjala da ću do ovdje stići, ali jesam. Čujem se sa svojima i kažu da je cijeli grad uz mene, da im ljudi prilaze, hvale me i podržavaju. Ponosna sam zbog toga – govori Crikveničanka. U masi fanova, otkriva, nema nijednog koji joj je ukrao srce.

– Dečka nemam! – otvoreno će 17-godišnjakinja. Zato mnogi naslućuju da se između nje i Marka Markua nešto “kemija”. U tome, tvrde oboje, nema ni trunke istine, a Marceli umjesto ljubavnih trenutno probleme zadaje škola. – Propustila sam dosta toga pa jedva čekam da sve završi i da završim treći razred srednje škole. Morat ću sve polagati brzo, ali dobro, uspjet ću ja to! – u pobjedničkoj maniri kaže Marcela Oroši.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije