Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Volim muškarce'

Biseksualna Amber: Johnny Depp je jako seksi, poseban je

johnny depp
pixsell
24.06.2012.
u 15:53

Glumčeva navodna nova djevojka izjavila je da voli muškarce i priznala da uvijek ide tamo gdje je srce vuče. Nahvalila je glumca i sebe opisala kompliciranom plavušom

Već se neko vrijeme šuška o glumčevoj vezi s biseksualnom glumicom Amber Heard (26) s kojom je glumio u filmu 'Dnevnici ruma'. Plavokosa Amber u intervjuu za britanski The Sun nije krila svoje oduševljenje Johnnyjem Deppom (48).

- Johnny je divna, posebna osoba. Kada uđe u prostoriju, svi ostali padnu u zaborav. Nevjerojatno je seksi, njegovi dugački prsti mogu učiniti mnoge stvari - rekla je Amber koja je glumca nedavno posjetila na setu tijekom snimanja filma 'The Lone Ranger' u Meksiku.

U travnju je viđena kako ulazi u njegov privatni avion na putu za Las Vegas gdje je promovirao svoj posljednji film 'Dark Shadows'.

- Volim muškarce. Idem tamo gdje me srce vuče. Ja sam kao svaka druga djevojka, 'padam' na romantiku - rekla je Amber o svojoj seksualnosti i sebe opisala 'kompliciranom plavušom'.

Iako joj je otac David kada je bila u katoličkoj školi godišnje slao po osam tisuća funti, Amber se sa 16 godina odlučila za karijeru modela.

- Otišla je u New York, a kući je došla jer sam je molio. S 18 godina je više nisam mogao zaustaviti - požalio se njezin otac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije