Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za osam mil. dolara

Billy Bob Thornton napokon prodao vilu u kojoj je živio s Jolie

billy (1)
Pixsell
04.01.2013.
u 15:36

Luksuznu vilu supružnici su kupili od bivšeg gitariste Guns 'n' Rosesa Slasha, a sadrži devet spavaćih soba, osam kupaonica, bazen, tenisko igralište, teretanu, knjižnicu, glazbeni studio i nekoliko fontana

Prošlo je deset godina otkako su se razveli, ali Billy Bob Thornton tek se sada oprostio od vile na Beverly Hillsu u kojoj je nekoć živio s Angelinom Jolie.

Glumac koji je rekao da će s bivšom ženom uvijek ostati prijatelj, kuću je prodao za osam milijuna dolara. Par je zdanje 2000. kupio za "skromnih" 3,75 milijuna dolara, vrlo brzo nakon što su se vjenčali.

Luksuznu vilu supružnici su kupili od bivšeg gitariste Guns 'n' Rosesa Slasha, a sadrži devet spavaćih soba, osam kupaonica, bazen, tenisko igralište, teretanu, knjižnicu, glazbeni studio i nekoliko fontana.

Billy Bob za imanje je tražio deset milijuna dolara, ali cijenu je morao sniziti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije