Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert

Bila je to fešta za pamćenje: Alka u Umagu proslavila 50. rođendan

alka vuica (1)
Foto: pixsell
1/8
09.06.2011.
u 10:06

Na Alkinu rođendanskom slavlju zapjevali su Nina Badrić, Tony Cetinski, Halid Bešlić i drugi

Velikim koncertom "Umagu s ljubavlju - Alka i prijatelji" poznata kantautorica i pjevačica Alka Vuica sinoć je proslavila 50. rođendan i 30. godina karijere.

Odličnu atmosferu na rođendanu publici je priuštila neumorna slavljenica, ali i mnogi njeni prijatelji poput Halida Bešlića, Vlade Kalembera, Marine Perazić, Nine Bardić, Tonyja Cetinskog.... Bila je to fešta koju će Umag još dugo pamtiti jer kad Alka slavi, onda je to zabava koja traje do jutra.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:55 09.06.2011.

Ah kakav srcedrapaljni dernek.

MA
mare0801
16:10 09.06.2011.

ne podnosim Alku i ne poznajem nikoga tko je podnosi,a pogotovo sluša njenu nazovi glazbu.ali moram priznati da sam se pozitivno šokirala kada sam je čula na nekoj lijevoj tv postaji kako recitira svoje pjesme.Izvrsna je pjesnikinja,sve ostalo čime se bavi je teško sranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije