Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima novu simpatiju

Bieber prekinuo sa S. Gomez i zaveo mađarsku manekenku

bieber
Pixsell
10.11.2012.
u 18:24

Bieber je pjevao na reviji, a poslije nastupa u garderobi se bacio na zavođenje seksi ljepotica, među kojima mu je pažnju najviše privlačila prekrasna 19-godišnja Mađarica Barbara Palvin. Dvoje mladih brzo je našlo zajednički jezik.

Činili su se kao savršen mladi par čiju vezu ništa ne može poljuljati, ali pretrpani radni rasporedi ipak su razdvojili Justina Biebera i Selenu Gomez. Prema pisanju američkih medija, 18-godišnji pjevač i dvije godine starija glumica prije tjedan dana prekinuli su vezu nakon što su dvije godine bili zajedno.

Da sa zlatnim parom mladih snaga američkog showbizza nešto nije u redu mogli su zaključiti svi koji su svjedočili Justinovu očijukanju s manekenkama na reviji donjeg rublja Victoria’s Secreta prije četiri dana u New Yorku. Bieber je pjevao na reviji, a poslije nastupa u garderobi se besramno bacio na zavođenje seksi ljepotica, među kojima mu je pažnju najviše privlačila prekrasna 19-godišnja Mađarica Barbara Palvin.

Dvoje mladih brzo je našlo zajednički jezik pa je Bieber idući dan svoju novu simpatiju odveo na predstavu “Kralj lavova” na Broadway. Da je u izlasku i te kako uživala, Barbara je otkrila na Twitteru objavivši ime mjuzikla i uz njega srce. Ljubavna poruka razbjesnila je Selenu koja je kao protuudarac objavila fotografiju bivšeg dečka na kojoj je u pozadini Barbara i komentirala je samo s tri točkice. Nije stala na tome, već je vrlo brzo stavila i sliku sa seta filma “Čarobnjaci iz Waverlyja” na kojoj se odmara s 20-godišnjim kolegom Greggom Sulkinom nadajući se da će Justin biti ljubomoran.

Je li tinejdžersku zvijezdu obuzela ljubomora možemo samo nagađati, no sigurni smo da je propast veze njihova idola obradovala hordu obožavateljica koje su negodovale zbog Bieberove romanse s Disneyevom zvijezom. Išle su toliko daleko da su Gomez prijetile smrću, no glumica je, iako su je te poruke uznemirile, tvrdila da to neće ugroziti njihovu ljubav. No, pritisak je, čini se, ipak bio prevelik.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:03 12.11.2012.

Selena još nije shvatila da se spasila......................!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije