Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrivena tajna

Beyoncein ujak otkrio kako je popularna pjevačica dobila ime

Beyonce, portal (1)
Reuters/PIXSELL
15.02.2013.
u 16:00

U novom dokumentarcu o životu popularne pjevačice, ujak Roland pred kamerama otkrio od kud njegovoj sestri ideja da svojoj kćeri nadjene ime Beyonce.

U novom dokumentarcu \"Life is but the dream\" o životu popularne pjevačice, gostuje Beyoncein ujak koji je pred kamerama otkrio obiteljsku tajnu, od kud njegovoj sestri ideja da svojoj kćeri nadjene upravo to ime.

\'Moja sestra Tina mislila je kako nemamo dosta dečki u obitelji da se nastavi loza prezimena Beyince pa je svoju kćerkicu nazvala Beyonce\', ispričao je ujak Roland Beyince.

I sama je 31-godišnja pjevačica, koja će u travnju 2013. nastupiti u Zagrebu, svojoj kćeri dala je neobično ime, točnije, Blue Ivy.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije