Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo pa muško

Beyonce želi roditi dječaka kako bi njezin nećak imao društvo za igru

beyonce
Pixsell
01.09.2011.
u 16:19

Kanye West nada se da će biti kum bez obzira na to hoće li kumče biti dječak ili djevojčica. Posvuda govori kako će mu to biti velika čast

Beyonce je presretna zbog trudnoće i nada se dječaku, a kum će najvjerojatnije biti popularni reper Kanye West. Popularna pjevačica u trećem je mjesecu trudnoće, a beba bi se trebala roditi u veljači sljedeće godine.

Bude li kako buduća majka želi, njezin nećak Julez tada će imati društvo za igru, pa poznati par drži palčeve da se to i dogodi. Dakako, nisu se samo budući roditelji obradovali prinovi. Kanye West nada se da će biti kum bez obzira na to hoće li kumče biti dječak ili djevojčica. Posvuda govori kako će mu to biti velika čast.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije