Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah na probe

Beyonce stigla u Zagreb i odmah otišla u Arenu

Beyonce stize (1)
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/22
17.04.2013.
u 14:21

Pjevačica je stigla privatnim letom nešto poslije 14 sati te se odmah zaputila u zagrebačku Arenu, u kojoj se priprema pozornica

Beyonce je nešto poslije dva sata poslijepodne sletjela u zagrebačku zračnu luku, a otamo je odmah otišla u Arenu. U Arenu je stigla u crnom kombiju, praćena osiguranjem. Rekviziti za koncert iz Beograda u Zagreb stigli su jučer.

Radnici u ovim trenucima pripremaju spektakularnu pozornicu za večerašnji nastup svjetske dive. Prije nje publiku će zagrijati Franka Batelić. Navodno će Beyonce odsjesti u Westinu, u kojem će je čuvati jako policijsko osiguranje. Plesačice lijepe glazbenice u Zagreb su stigle u utorak te su uživale u kavi u središtu grada.

>>Beyonce na koncertu imala plave nokte u čast kćeri Blue Ivy

>>Beyoncémanija: Preprodavači ulaznice prodaju za čak 1500 kn

>>Beyonce oduševila dvosatnim koncertom u Beogradu


>>Idete li na koncert Beyonce u Zagrebu? Šaljite nam fotografije i videa s koncerta na mail dojavi@vecernji.net

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije