Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beograd

Beyonce oduševila dvosatnim koncertom u Beogradu

beyonce
Foto: Twitter
1/13
16.04.2013.
u 09:19

Američka pop-zvijezda održala je sinoć dvosatni koncert pred prepunom Kombank Arenom

Dva sata dug koncert za pamćenje održala je Beyonce sinoć u Kombank Areni u Beogradu, prenosi B92.

Turneja “The Mrs. Carter Show World Tour”, kojom jedna od najpopularnijih pop-zvijezda današnjice promovira najavljeni album, peti po redu, počela je pjesmom “Run The World (Girls)”.

Veliki spektakl upotpunjen je neprestanim mijenjanjem kostima, a kako B92 piše, Beyonce je nažalost otpjevala dio repertoara na playback.

– Ne bih bila ovdje da nisam otpjevala ovu pjesmu u pravom trenutku. Hvala mnogo! Volim vas. Sljedeću pjesmu posvećujem vama jer, bez obzira na to koliko griješim, vi me bezuvjetno volite – rekla je tridesetogodišnja zvijezda najavljujući pjesmu “Flaws and All”.

Beyonce je izvela i “If I Were a Boy”, “Get Me Bodied”, “Baby Boy”, “Diva”, “Freakum Dress”, “I care”, a kakav će repertoar dočekati fanove u Zagrebu, vidjet ćemo već sutra, 17. travnja, kada će u rasprodanoj Areni Beyonce nastupiti drugi put u karijeri.

>>Beyonce stigla u Beograd i odmah otišla na probu!

>>Franka Batelić nastupa prije Beyonce u zagrebačkoj Areni

>>Idete li na koncert Beyonce u Zagrebu? Šaljite nam fotografije i videa s koncerta na mail dojavi@vecernji.net

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije