Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamina maza

Beyonce na koncertu imala plave nokte u čast kćeri Blue Ivy

beyonce
Foto: Twitter
1/3
16.04.2013.
u 21:00

Odličnom performansu na pozornici svakako su posebnu čar dali i kostimi koje je Beyoncé svako malo mijenjala. Ipak, svi najviše govore o zlatnom, šljokičastom kostimu koji je posebno zanimljiv oko prsa.

Pripreme za sutrašnji koncert u zagrebačkoj Areni svjetske dive Beyoncé Knowles lagano se privode kraju. Od danas ujutro njen tim radi na sastavljanu pozornice, pri tome budno pazeći da im se baš nitko tko nije u timu ne približi i eventualno objavi fotografije na internetu. Njen menadžment, koji je preuzeo svu organizaciju oko koncerta, ne dopušta \"curenje\" informacija pa se malo toga zna. Očekuje se da će se pjevačica nakon dolaska u Zagreb zaputiti prema Areni kako bi pregledala dvoranu u kojoj će drugi put u karijeri održati koncert u Hrvatskoj.

Kritičari oduševljeni

Na nastupu prije četiri godine priznala je da joj je bilo iznimno zadovoljstvo pjevati našoj publici pa nema sumnje da Beyoncé i sutra očekuje pozitivnu reakciju prepune Arene.

A početak turneje koja nosi naziv \"The Mrs. Carter Show World Tour\" privukao je pozornost svih svjetskih medija. Koncert koji je održala u ponedjeljak navečer u Beogradu kritičari proglašavaju jednim od najboljih u njenoj karijeri, dajući tako naslutiti da će turneja biti baš onakva kakvu je Beyoncé najavila – nezaboravna!

Nastup u Beogradu počela je pjesmom \"Run The World (Girls)\", nakon čega je otpjevala još 22 pjesme, a gotovo 18 tisuća ljudi u Kombank Areni dva sata je pjevalo uglas s njom.

Zanimljivi kostimi

Odličnom performansu na pozornici svakako su posebnu čar dali i kostimi koje je Beyoncé svako malo mijenjala. Ipak, svi najviše govore o zlatnom, šljokičastom kostimu koji je posebno zanimljiv u predjelu prsa. Naime, kostim posebno ističe grudi, a na njega su ušivene i lažne bradavice. 
A još jedna sitnica nije promakla fotoobjektivima. Beyoncéini nokti bili su premazani plavim lakom kao posveta njenoj kćeri Blue Ivy (Plavi Bršljan) koja je ime dobila po neobičnom stablu koje su Beyoncé i njen suprug Jay-Z vidjeli na našem Hvaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije