Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro mama

Beyonce na dodjeli MTV-jevih nagrada objavila da je trudna

beyonce
pixsell
29.08.2011.
u 09:10

- Imam iznenađenje, poručila je pjevačica okupljenim fotografima položivši ruke na trbuh na jučerašnjoj dodjeli nagrada za najbolji video

Kao i mnogo puta dosad, zanosna Beyonce bila je kraljica večeri na jučerašnjoj dodjeli MTV-jevih nagrada za najbolji video. No, ovaj put publiku je osim glasom i stasom osvojila i sretnom viješću. Naime, 29-godišnja pjevačica objavila je da će uskoro postati mama.

- Imam iznenađenje za vas. Moram potvrditi da su nagađanja o mojoj trudnoći istinita, izjavila je Beyonce okupljenim fotografima i novinarima položivši ruke na svoj zaobljen trbuh. Posije je zapjevala pjesmu "Love on Top" i pozvala okupljene da se "podignu na noge i osjete ljubav koja raste u njoj".

Ključne riječi

Komentara 2

TW
Tex_Willer
12:25 29.08.2011.

lijepo. čestitke!

PP
pp
13:40 29.08.2011.

zadnji joj je vlak ak ćemo iskreno...da rodi dijete dok je u dobrim godinama...a ne kad već počne propadat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije