Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijeme druženja

Beyonce na Božić svojoj obitelji zabranjuje gledanje televizije

beyonce
Pixsell
21.12.2011.
u 12:20

Što će darovati mužu, nije željela otkriti, a posebno se veseli kupovini darova za njihovo još nerođeno dijete. – Naši darovi sigurno će uključivati i one za bebu – dodala je pjevačica.

Beyonce Knowles ne može dočekati Božić koji će kao i uvijek provesti sa svojim suprugom i obitelji. Pjevačica je otkrila da će blagdan provesti u druženju i razgovoru, a gledanje televizije strogo je zabranjeno.

– Jay i ja jako puno radimo tijekom godine pa nam je Božić vrijeme kada se samo odmaramo i zahvaljujemo na svemu čime smo blagoslovljeni. Ne gledamo televiziju, već razgovaramo – kaže Beyonce.

Što će darovati mužu, nije željela otkriti, a posebno se veseli kupovini darova za njihovo još nerođeno dijete.

– Naši darovi sigurno će uključivati i one za bebu – dodala je pjevačica.

Ključne riječi

Komentara 1

CA
CarobKing
15:38 21.12.2011.

Ovo morate vidjeti!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije