Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrostručili cijenu

Beyoncémanija: Preprodavači ulaznice prodaju za čak 1500 kn

beyonce (1)
Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
16.04.2013.
u 10:00

Tijekom današnjeg dana Beyoncé bi trebala sa suprugom i kćeri te dadiljama doputovati avionom u Zagreb. Bit će smješteni u jednom poznatom zagrebačkom hotelu, a poslije podne zaputit će se prema Areni Zagreb kako bi provjerila dvoranu.

Megapopularna Beyoncé baš voli da je sve što radi savršeno. I premda je dosad održala tisuće koncerata, za svaki se posebno priprema. Tako se za jučerašnji nastup u Beogradskoj areni kojim je počela njezina dosad najraskošnija turneja “Mrs. Carter Show World Tour” pripremala mjesecima. Tri dana, koliko boravi u Srbiji, provela je u usavršavanju posljednjih detalja. Uz Beyoncé su bili njezini najmiliji, suprug Jay-Z i kći Blue Ivy koji su, prenose srpski mediji, u Beograd doputovali u nedjelju kasno navečer privatnim avionom.

Slika na Instagramu

Iako se pripreme odvijaju pod velom tajne, o tonskim probama nitko ne smije ni zucnuti, a kostimi u kojima će nastupati ostaju nepoznanica do samog izlaska na pozornicu, pjevačica je na Instagramu objavila sliku s probe. Doduše, crno-bijelu fotografiju na kojoj se vidi samo ona s leđa, ne otkrivajući tako ni najmanji detalj.

Tijekom današnjeg dana Beyoncé bi trebala sa suprugom i kćeri te dadiljama doputovati avionom u Zagreb. Bit će smješteni u jednom poznatom zagrebačkom hotelu, a poslije podne zaputit će se prema Areni Zagreb kako bi provjerila dvoranu. Spektakularna pozornica na kojoj će nastupiti stigla je u Hrvatsku. Riječ je o velebnom zdanju u dva dijela povezana kranom pomoću kojeg će pjevačica s jednog dijela prelaziti u drugi, a unutrašnja strana pozornice potpuno je napravljena od ogledala.

Svi oni koji nisu na vrijeme kupili ulaznice za spektakl mogu ih nabaviti od preprodavača, koji su, s obzirom na to da je koncert rasprodan u samo tri tjedna, odlučili pošteno zaraditi.

Svi žele zaraditi

Naime, na portalu njuškalo.hr nemoguće je pronaći ulaznicu po cijeni 220 kuna koliko je bila redovna prodajna cijena najjeftinije ulaznice. Sada su i do tri puta skuplje!

Tako cijene za parter-stajanje iznose od 400 pa do 1000 kuna, gornje tribine se prodaju za čak 800 kuna (redovna cijena bila je 220 kuna), a VIP loža koja je koštala 800 kuna kod preprodavača je dosegla vrtoglavih 1500 kuna. Pošteni ponuđači koji ulaznice preprodaju po cijeni istoj ili malo većoj od kupljene vrlo su rijetki, a i njihove ponude nestanu s portala u samo nekoliko minuta. A kako se spektakl u Areni približava ulaznice postižu sve veću cijenu i sve ih je manje.

>>Idete li na koncert Beyonce u Zagrebu? Šaljite nam fotografije i videa s koncerta na mail dojavi@vecernji.net

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije