Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je Julius De Boe

Beyoncé bez tjelesnog čuvara Juliusa ne kupuje ni cipele

beyonce
Foto: splash/red dot
1/5
07.09.2011.
u 22:00

Pjevačica se vratila u Hrvatsku i opet je čuva tjelesni čuvar koji je prije dvije godine napao TV snimatelja

Jedna od najpopularnijih svjetskih glazbenica Beyoncé Knowles odlučila je slatke trudničke dane provesti upravo na odmoru na Jadranu. Ova informacija ne bi čudila s obzirom na popis svjetskih zvijezda koje su ovog ljeta doplovile do naše obale da se slavnoj Beyoncé prije dvije godine, kad je posjetila Dubrovnik, nije dogodio prilično neugodan incident. Zasigurno nitko nije zaboravio napad njezina tjelesnog čuvara Juliusa na RTL-ova snimatelja na Stradunu. Svi svjetski mediji, unatoč tome što je tužba odbačena, prenijeli su tu informaciju, a Julius De Boer u međuvremenu je postao prava zvijezda. Desna ruka glazbenice koja je sada u visokom stupnju trudnoće tako daje intervjue i češće je na fotografijama s Beyoncé nego njezin suprug Jay-Z te s njom odlazi u šoping, na plažu, na ručkove s prijateljicama...

Beyoncéin ljubavnik?

Možda je to razlog što svakih nekoliko mjeseci u medije procuri trač da je odnos Beyoncé i Nizozemca Juliusa mnogo više od odnosa poslodavca i zaposlenika. U intervjuu koji je dao jednom nizozemskom časopisu jedan od najpoznatijih svjetskih tjelesnih čuvara objasnio je kako je živjeti uz Beyoncé i koji su njegovi zadaci.

– Radni sati su dugi, ali ja sam sretan i zadovoljan svojim poslom. Radi se cijeli dan i cijelo vrijeme moram biti koncentriran i brinuti se o svemu, no zna biti i vrlo zabavno. Volim putovanja i druženja s novim ljudima koje upoznajem, vozačima, osobljem u hotelima, vlasnicima restorana... – izjavio je De Boer, čije su kvalifikacije besprijekorne. Na mjesto Beyoncéina čuvara došao je na preporuku kolege s fakulteta Normana Oosterbroeka koji je šef osiguranja Jay-Z-a, govori pet jezika i svladao je nekoliko borilačkih vještina. Otac je četverogodišnje djevojčice i rastavljen je.

Psihička prilagodba

Kako je obučen u rodnoj Nizozemskoj, trebalo mu je vremena da se privikne na način zaštite u SAD-u.

– U Americi je tjelesni čuvar mnogo više od ljudskog štita. Moraš misliti tri koraka unaprijed, provjeriti lokacije na koje ćete se uputiti, sve organizirati. Katkad je potrebno i ranije otputovati na nepoznato odredište kako bi se provjerilo je li uopće moguće postići uvjete za zaštitu klijenta – objašnjava Julius i dodaje da je važna sposobnost prilagodbe, ponajviše psihičke. Iako slovi za jednog od najboljih svjetskih tjelesnih čuvara, jedina mu je mrlja u karijeri ona u Hrvatskoj, kad je napao RTL-ova snimatelja. Očito se taj dan baš nije uspio psihički prilagoditi, što ga je stajalo kazne za remećenje javnog reda i mira koju je, doznajemo, uredno podmirio.

Komentara 2

DR
drug
22:36 07.09.2011.

Vise bi se isplatilo da i ja svojoj placam cuvara koliko trosi novac na gluposti !!!!

MP
mpfederer
09:34 08.09.2011.

na snimci koju sam ja vidio snimatelj je napao tjelohranitelja i prema njemu bacio kameru. sreća naša da su novinari solidarni pa nisu objavili vijest o napadu na beyonce jer dubrovnik ne bi više bio tako elitna destinacija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije