Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrao mu reklamu

Beskućnik tuži Eminema za devet milijuna dolara zbog krađe reklame

eminem
Pixsell
04.02.2012.
u 19:16

Lee Pieck navodi da je bio na večeri s Christinom Aguilerom i njenim suprugom Jordanom Bratmanom u New Yorku u rujnu 2010. kada mu je pjevačica dala svoj mobitel kako bi Eminemu ispričao ideju koju je imao za reklamu.

Slavni reper Eminem možda će se naći na sudu ako tužba koju je protiv njega pokrenuo Stephen Lee Pieck bude proglašena pravovaljanom. Pieck tvrdi da mu je glazbenik uzeo ideju za reklamu “Born of Fire” te mu nikada nije platio.

Zbog toga od Eminema sudskim putem traži devet milijuna dolara (52 milijuna kuna) kao koautor reklame koja se prikazivala za vrijeme prošlogodišnjeg Super Bowla.

Lee Pieck, koji je u tužbi kao mjesto prebivališta naveo “beskućnik”, navodi da je bio na večeri s Christinom Aguilerom i njenim suprugom Jordanom Bratmanom u New Yorku u rujnu 2010. kada mu je pjevačica dala svoj mobitel kako bi Eminemu ispričao ideju koju je imao za reklamu.

- Želim da me sud nagradi s presudom u iznosu od devet milijuna dolara. Dizajnirao sam svaki djelić reklame koja mi je ukradena. Za svoj posao nisam dobio novčanu naknadu – napisao je Lee Pick u tužbi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije