Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav sa seta

Berguzar Korel glumi sa suprugom u “Sulejmanu”

Berguzar Korel
Pixsell
06.10.2012.
u 16:29

"Sultan" Halit Ergenç i glumica zavoljeli su se na setu “Šeherezade” u kojoj su oboje glumili, no otad nisu zajedno snimali.

Turska glumica Berguzar Korel, koju pamtimo po ulozi Šeherezade u istoimenoj seriji koja se prikazivala na RTL-u, pojavit će se i u seriji “Sulejman Veličanstveni” u kojoj naslovnu ulogu igra njen suprug Halit Ergenç. Ljubav između njih dvoje planula je upravo na setu “Šeherezade” i otad nisu zajedno snimali.

Berguzar se u Sulejmanu pojavljuje u ulozi bogate udovice iz Venecije, a kako je prošao njen susret sa Sulejmanom, gledajte u ponedjeljak na RTL-u.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kora
17:14 06.10.2012.

Uh, izludjet ću do ponedjeljka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije