Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šeherezada

Bergüzar Korel odlučila supruga učiniti ljubomornim s Ezelom

berguzar korel (1)
Foto: pixsell, vl, rtl
1/3
01.09.2012.
u 09:00

Glumici se ne sviđa što Halit Ergenç u “Sulejmanu” strastveno ljubi Meryem Uzreli. Zato će ga učiniti ljubomornim u novoj seriji koja se snima prema romanu Orhana Pamuka

Nekoliko su mjeseci popularni turski glumci Halit Ergenç i njegova supruga Bergüzar Korel proveli putujući po SAD-u i ljetujući uz obalu Crnog mora, a nakon godišnjeg odmora iz snova slijedi povratak u radnu jesen. Je li to bio još jedan pokušaj spašavanja braka ili tek odmor od Halitovih napornih snimanja “Sulejmana Veličanstvenog” koji prikazuje RTL?

– Halit i ja smo pravi par. Razmišljamo na vrlo sličan način, nema problema u našem odnosu, slažemo se u većini stvari. To što se bavimo istim poslom za nas je olakšavajuće, uvijek pomažemo jedno drugome, savjetujemo se o novim ulogama. Jedini je problem što zbog snimanja manje vremena provodimo zajedno, i to nam ponekad jako teško pada – govorila je Bergüzar dok je snimala hit-seriju “1001 noć”.

A onda su se pojavile priče o njezinoj ljubomori na kolegicu Meryem Sarah Uzreli, s kojom u “Sulejmanu Veličanstvenom” njezin suprug izmjenjuje strastvene poljupce. Govorilo se čak i o razvodu, no sve je to demantirao Halit Ergenç te je krenuo s pripremama za treću sezonu serije “Sulejman Veličanstveni”. Njegova lijepa supruga istovremeno je prekinula trogodišnju pauzu i prihvatila ulogu u novom projektu. Otkad je u veljači 2010. rodila sina Alija, Bergüzar Korel posvetila se njegovu odgoju i redom je odbijala ponude. No dok je njezin popularni suprug naveliko snimao, Bergüzar se doma ubijala razmišljanjima s kojom se lijepom glumicom danas grli pred kamerama. Supruginu ljubomoru Halit nikad nije zanijekao.

– Istina je da je Bergüzar ljubomorna i nije joj svejedno kad se ljubim s drugim ženama. Ali to je sasvim normalno. Bergüzar na te scene ne gleda kao gledatelj, zato smo i posjetili bračnog terapeuta – govori Halit.

Do koje mjere ide njezina ljubomora, svjedoči i činjenica da se u posljednjoj epizodi prve sezone “Sulejmana Veličanstvenog” pojavljuje u ulozi venecijanske udovice, grofice Monice Terresse. Ni suprugu ni producentima Bergüzar nije dala mira sve dok je nisu uključili u projekt, a ona se na svoje oči uvjerila u Halitovu vjernost. Scene strasti koje upravo gledamo na malim ekranima za Bergüzar su bile previše. I preuvjerljive. Navodno je crvenokosu Meryem danima poprijeko gledala. Spominjali su se i ljubomorni ispadi na snimanju.

Kad se vratila doma, željela je ispuniti vrijeme bez Halita pa je prihvatila ulogu u seriji “Beskrajna priča” u kojoj glumi kavansku pjevačicu. Iako je u jeku popularnosti “1001 noći” izjavila da neće prihvatiti projekte ako ne dobije isti honorar kao i Halit, u turskim se medijima priča da je Bergüzar iz osobnih razloga ipak popustila i pristala glumiti u ekranizaciji romana Orhana Pamuka. Zasad je produkcijska kuća Ay Yapim potvrdila samo to da je Bergüzar potpisala ugovor. Je li iznos veći ili manji od Halitova, nije ni bitno, ipak sve ide u istu kuću. Onu u jednom od prvih rezidencijalnih naselja Istanbula.

Ključne riječi

Komentara 1

QW
qwas33333
13:33 01.09.2012.

Sulejmanov veličanstveni :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije