Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijenio ju je

Bennett: Amy Winehouse je znala da joj nema spasa i da umire

Tony Bennett i Amy Winehouse
arhiva VL
01.10.2011.
u 15:36

Legendarni pjevač kaže kako mu je iznimna čast što je dobio priliku surađivati s tako nadarenom umjetnicom kakva je bila tragično preminula Amy

Tony Bennett je otkrio kako je njegova partnerica za pjesmu "Body and Soul", Amy Winehouse znala da je blizu smrti kada je snimala duet. Legendarni pjevač kaže kako mu je iznimna čast što je dobio priliku surađivati s tako nadarenom umjetnicom kakva je bila tragično preminula Amy. Bennett priznaje da tada nije bio svjestan situacije, ali je poslije analizirao razgovore koje je vodio s Winehouse i shvatio da je i sama znala u kakvoj je nevolji.

- Znala je da je u problemima. Nije bila stvar u drogama, sve je to bilo od alkohola - rekao je Benntt.

Otkrio je kako mu je žao što više neće pjevati s Amy koja je po njemu bila jedina pjevačica koja je pjevala baš onako kako treba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije