Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro roditelji

Belma i Mirza Džomba čekaju prvo dijete, nadaju se sinu!

belma džomba
pixsell
09.10.2011.
u 10:00

Belma je trudna i jako je sretna. Oboje se vesele dolasku prvog djeteta - otkrio nam je blizak prijatelj para. Dodaje da bi ona voljela dobiti sina, a Mirzi je važno samo da beba bude zdrava.

Dijete je kruna svega i jedva čekam da postanemo roditelji. Vjerujem da ćemo se u toj ulozi odlično snaći, imamo volju i ljubav, a sve drugo vjerujem da će doći samo od sebe, nedavno je rekla supruga rukometaša Mirze Džombe (34), Belma Hodžić (26). Ubrzo od te izjave, ostvarila joj se želja da postane majka.

 - Belma je trudna i jako je sretna. Oboje se vesele dolasku prvog djeteta - otkrio nam je blizak prijatelj para. Dodaje da bi ona voljela dobiti sina, a Mirzi je važno samo da beba bude zdrava. Rukometaš jedva čeka da dijete počne trčkarati po kući. Voditeljica i rukometaš nisu željeli razgovarati o tome. Belma i Mirza vjenčali su se u srpnju prošle godine u Trsatkoj gradini.

Komentara 4

AG
Aguirre
12:04 09.10.2011.

Pogađam ime: Amar ili Anel. Bude u duhu njihovog rodnog kraja. xD

PE
Pegaz
10:11 10.10.2011.

Kakvi su ovo bedasti komentari?

SM
smjeskoh
10:54 09.10.2011.

Đomba? Što o tome misli Džuro Popijać?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije