Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skroman

Beckham nikada nije htio slavu, samo je želio igrati nogomet

beckham
pixsell
25.01.2012.
u 15:51

Volim igrati i biti dio tima. Trenutačno i ne razmišljam o prekidu karijere. Svoje sam godine prilagodio različitim situacijama i pozicijama na kojima igram – kazao je Britanac

Najpoznatiji nogometaš svijeta David Beckham otkrio je medijima da nikada nije želio postati slavan. David je rekao da se njegova karijera jako promijenila otkako se oženio Victorijom, nekadašnjom pjevačicom skupine Spice Girls, s kojom danas ima četvero djece.

– Nikada nisam želio biti jako poznat, samo sam htio igrati nogomet – rekao je 36-godišnji nogometaš koji još uvijek nema namjeru ići u mirovinu jer smatra da na nogometnom terenu može puno toga dati.

– Volim igrati i biti dio tima. Trenutačno i ne razmišljam o prekidu karijere. Svoje sam godine prilagodio različitim situacijama i pozicijama na kojima igram – kazao je Britanac koji je nedavno potpisao još dvije godine vjernosti nogometnom klubu LA Galaxy.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije