Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretjerala?

BBC prima žalbe: Voditeljica Holly imala predubok dekolte

holly will
Screenshot
27.06.2013.
u 08:50

Lijepa voditeljica showa "The Voice" na BBC-ju, Holly Willoughby, zasjenila je finaliste u emisiji svojim dubokim dekolteom.

Lijepa voditeljica showa \"The Voice\" na BBC-ju, Holly Willoughby, zasjenila je finaliste u emisiji svojim dubokim dekolteom. Bujna plavuša svoje je grudi istaknula dugačkom crnom hljinom čiji je gornji dio izrađen od čipke i ima prorez do pupka.

Holly je stoga otkrila previše kože, a BBC dobio čak 140 žalbi gledatelja. Žalbe na račun razgolićene voditeljice ne prestaju stizati, no BBC je zauzeo njezinu stranu. Gledateljima su poručili kako smatraju da je haljina glamuorozna i prikladna za finale showa, a nimalo vulgarna.

>>Bizarno: Komentirajući utakmicu za BBC doznao da je dobio otkaz!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije