Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prinova

Barney iz "Kako sam upoznao..." u listopadu će dobiti blizance

Neil Patrick Harris
Pixsell
16.08.2010.
u 10:13

Neil Patrick Harris i njegov dečko David Burtka odgajat će dvoje djece koje će u listopadu roditi zamjenska majka, potvrdio je glumac na Twitteru.

Zavodnik Barney iz humostične serije "Kako sam upoznao vašu majku", glumac Neil Patrick Harris, uskoro će postati otac blizanaca!

Dvoje djece na svijet donijet će zamjenska majka u listopadu, a nasljednike će odgajati sa svojim životnim partnerom, također glumcem Davidom Burtkom.

– Pazite ovo: David i ja ove jeseni očekujemo blizance. Jako smo uzbuđeni, nervozni, oduševljeni. Nadamo se da će mediji poštivati našu privatnost – napisao je 37-godišnji glumac na Twitteru. Istinu o svojoj seksualnoj orijentaciji nagrađivani glumac otkrio je u ispovijesti časopisu People nakon što su ga paparazzi tjednima opsjedali kad je počeo snimati seriju "Kako sam upoznao vašu majku".

– Oko javnosti uvijek je bilo divno prema meni te sam donedavno mogao živjeti poprilično normalnim životom. Sada su se, pak, pojavile špekulacije i interes za moj privatni život. Stoga sam, umjesto ignoriranja onih koji svoja mišljenja objavljuju, a da nikad sa mnom ne kontaktiraju, sretan što mogu odbaciti bilo kakav trač i izjaviti da sam ponosan i zadovoljan homoseksualac koji živi svoj život okružen ljudima koje voli i koji radi u industriji koju obožava – rekao je u studenome 2006. godine.

Komentara 5

MI
MINERVA
12:50 16.08.2010.

...užas!!! ...a tko će od njih biti, mama a tko tata? ...ajd što ih moramo gledat da se vole (to ćemo nekako i progutati), ali još da djecu posvoje?!! ...užas!!!

MA
-marija-
13:27 16.08.2010.

sretno taticama :)

YO
Yooooo
14:26 16.08.2010.

Moj najdraži glumac danas. Čestitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije