Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CMC FESTIVAL

Bare zaboravio tekst ‘Teških boja’, Grdović i Stavros se porječkali

goran bare
17.06.2012.
u 22:00

Iako je pobrkao stihove svoga hita, Goran Bare 
bio je pristojan i obožavateljima se za pogrešku odmah iskreno ispričao

Poput pravih zvijezda, Goran Bare i Majke na CMC festival u Vodicama doplovili su 9-metarskim gliserom. Iako su svi očekivali da vinkovački roker i ovaj put napravi neki eksces, to se nije dogodilo. Dok su čekali nastup u backstageu, Goran je popio tek pokoju čašu vina, a kad su tehničari postavili instrumente, uoči samog izlaska na binu, iz zvučnika se još uvijek orila pjesma ‘Rock’n’roll’ Vucina benda ‘Živo blato’, na što je Bare umirao od smijeha.

Vino na pozornici

Sa sobom je na pozornicu ponio butelju vina koje je polako ispijao tijekom nastupa. Koncert je trajao sat i pol, a brojna publika u svakoj stanci skandirala je ‘Teške boje’, moleći Bareta da otpjeva pjesmu s istoimenog albuma s kojim je osvojio šest Porina. Iako je cijeli koncert odradio besprijekorno, pjevajući ‘Teške boje’ pobrkao je stihove, ali se pristojno ispričao publici.

‘Sve pjesme iste’

CMC festival u Vodicama počeo je u petak u 13 sati krstarenjem šibenskim arhipelagom.

Na brod su se ukrcali Mladen Grdović koji je predstavio svoj novi album ‘Za tebe živim ja’, zatim Luky, Jasmin Stavros, Bojan Jambrošić i oskudno odjevena Maja Šuput.

Kao i obično, Mladen je došao u pratnji supruge Brankice. Okupljeni novinari i glazbenici dobro su se zabavili uz novi Grdovićev CD, a Jasmin Stavros u jednom trenutku prijateljski je provocirao Mladena rekavši da mu je album dosadan.

–Sve su ti pjesme iste – poručio je Stavros Grdoviću, na što mu je Mladen uzviknuo:”Umoraan! Umoraan!” aludirajući na Stavrosov hit.

Komentara 7

DE
Deherban
07:22 18.06.2012.

HA HA "ponio je samo jednu butelju vina na pozornicu" pa zaboravio tekst pjesme Teške droge.

SA
samograd
08:39 18.06.2012.

bare je počeo o kolegama govoriti kao mišo kovač, a kasnije mate ,nitko kao ja (bare) i onda opet dugo nitko pa opet ja ja.!!!!!!!

FE
Felicijen
23:27 17.06.2012.

Sva trojica najbolje da pjevaju samo po birtijama blizu šanka. Da ne moraju daleko hodati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije