Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrao show

Bare na Porinu prosio Nikolinu Pišek i pjevao \"Dalmatinku\"

Goran Bare
Daniel Kasap/Pixsell
22.03.2012.
u 09:00

Na nominacijama za nagradu Porin Goran Bare udijelio je komplimente prezentericama Ani Stunić i Nikolini Pišek

Goran Bare sa 11 nominacija, TBF sa 10 i Massimo s devet, dominirali su jučerašnjim proglašenjem nominacija nagrade Porin.

– Bare je napravio fantastičan album. Slušao sam unplugged “Teške boje” i odmah sam zvao njegova menadžera i nahvalio ga. Kad je nešto dobro, dobro je – kazao je Massimo, kojemu je Goran Bare nakon proglašenja darovao LP ploču Majki.

Predsjednika u pomoć

Kad su kao prezenteri na scenu izašli Connectovci, Bare im je iz zadnjih redova otpjevao refren Severinine “Dalmatinke”. Kategorije klasične glazbe nisu mu se svidjele, a na nominacije Ive Josipovića rado je povikao “Druže predsjedniče, samo naprijed!” Predsjednika je s pozornice u pomoć zvala i Zdenka Kovačiček koja silno želi Porina u blues ili jazz kategoriji. – A da zamolimo našeg predsjednika da nam napiše pjesmu? Sto posto dobivamo Porina – našalila se.

Bare je s vrha dvorane posebne komplimente uputio Nikolini Pišek i Ani Stunić kao prezentericama. Nikolini je vikao: “Udaj se za mene”, a potom se obratio i Ani: “Ja bih tebe za nevjestu.”

– Nisam očekivao, mislio sam da će TBF pobrati sve nominacije. Nadao sam se dvjema, trima, ali 11 sigurno ne. I još ne mogu vjerovati. Bio sam u šoku. Zalomit ćemo u Opatiji, ima da je zapalimo kao Neron Rim – rekao je odlično raspoložen Bare. Od svih prezentera pljesak su dobili samo Daniela Trbović i Hamed Bangoura. Na upit koliko dugo se negdje nisu pojavili zajedno i o čemu sad pričaju, Daniela je kao iz topa ispalila:

– Pričamo o našoj, ne zajedničkoj nego odvojenoj djeci, o mojoj menopauzi i njegovoj erektivnoj disfunkciji.

Mlado meso

Bangoura ju je upitao voli li još mlade dečke, no Daniela se ne može zbuniti.

– Tek sada ih volim i od sada ću ići na castinge pred srednje strukovne škole – spremno je odgovorila. Ovogodišnji Porin bit će 5. svibnja u Opatiji, a Porin Classic 14. svibnja u zagrebačkom Lisinskom.

Ključne riječi

Komentara 9

ĆA
ćaćaća
11:48 22.03.2012.

teško je ne primjetiti da svi oni ljudi koji su bili u medijima a nisu bili pretjerano eksponirani su nakon javnog pljuvanja jadranke kosor i hdz..ea odjednom dobili neslućeni medijski prostor..sjećam se npr bareta tbf edo popović pa čaki oni hdz..ovci koji su rekli pokoju protiv hdz.a naglo su posali simpatični...tipa barba luka itd..to je samo dokaz tko u hrvatskoj drži medijski prostor i tko je upregnuo gore navedene u borbi za svoje interese..očito je da su očevi stari kph..gurali sinove u novinare jer su znali da će im to donijeti bolju budućnost..ti sinovi im to sad vraćaju...

MA
Maroje2312
13:31 22.03.2012.

Bare nije ti loša ideja. Baš ste par.Iste sklonosti isti svjetonazor , što gore to bolje.

SE
serđo
10:48 22.03.2012.

Druže predsjedniče, samo naprijed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije