Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
goran bare:

Bare: Imam novu djevojku, sretan sam što ona trpi sve moje ispade

bare
Dalibor Urukalović/Pixsell
14.11.2012.
u 17:00

– Danima ne spavam, a onda odem liječniku koji mi prepiše tablete od kojih tri dana ne ustajem iz kreveta – kaže frontmen Majki. Najvjerojatnije bi se, kaže, ubio da nema i prijatelja iz benda koji su uz njega.

– Koncerti su za mene kao seks. Nije uvijek lagano, ali volim to raditi – rekao je Goran Bare (47) koji će 7. prosinca nastupiti u Zagrebu. Kada ga je konobar ponudio pivom, odbio je uz objašnjenje da bi moglo biti svašta ako popije.

– Imam novu djevojku. Drago mi je što napokon imam ženu koja trpi moje ispade – rekao je Bare koji, priznaje, još boluje od depresije.

– Danima ne spavam, a onda odem liječniku koji mi prepiše tablete od kojih tri dana ne ustajem iz kreveta – kaže frontmen Majki. Najvjerojatnije bi se, kaže, ubio da nema i prijatelja iz benda koji su uz njega. Početkom godine počinje snimati novi album, a ima mnogo neobjavljenog materijala. – Inspiracija me lupi u sekundi pa napišem pjesmu. “Teške boje” napisao sam i snimio u jedno poslijepodne.

Ključne riječi

Komentara 8

FI
Fisherman
20:37 14.11.2012.

Inspiracija mu uvjek dode nakon 3-4 tablete.

IC
ICCO
20:39 14.11.2012.

A sretne li majke te djevojke! Nek moli svaki dan dragog Boga da je prosvijetli i vrati na pravi put.

Avatar gadogadni
gadogadni
20:26 14.11.2012.

ČMRLJ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije