Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumački izazov

Barbara Kolar u sapunici glumi ženu koju muž vara s muškarcem

barbara kolar (1)
Foto: pixsell
1/5
02.07.2011.
u 11:57

Voditeljica radija Antene Zagreb i ekipa Jutarnjeg programa snimaju internetsku seriju “Nit’ smrdi, nit’ miriši” za koju im scenarij predlažu slušatelji

Ja stvarno ne znam koliko ću dugo ovo moći izdržati! Glava mi je kao neboder! – vrisnula je Barbara Kolar i nastavila zabrinutim tonom glasa: – Znam da on mjesecima ne radi i laže mi jer me ne želi povrijediti, ali kažem vam, situacija je pred eksplozijom!

Istina je, te uznemirujuće riječi izgovorila je Barbara Kolar, voditeljica radija Antena Zagreb, ali one se ne odnose na neku dramu u njezinu zbiljskom životu. Isječak je to iz internetske sapunice “Nit’ smrdi, nit’ miriši” koja se može pratiti na webu Antene Zagreb i na YouTubeu, a u kojoj Barbara tumači ulogu prevarene supruge Renate.

– Na ideju da počnemo to snimati radijska ekipa Jutarnjeg showa došla je gledajući RTL-ovu seriju “Krv nije voda”, koja nas je zaprepastila “vrhuncem glume” u sličnim sadržajima – započela je Barbara Kolar priču o nastanku njihove serije koja je postala internetski hit te nastavila:

– Pomislili smo da bi u tzv. sezoni kiselih krastavaca bilo dobro pokrenuti nešto zabavno i nastala je serija. Snimili smo pet epizoda, a drugi tjedan bacamo se na idućih pet. Kao scenaristi rade naši slušatelji koji predlažu tijek priče i zanimljivo je da su im ideje poprilično marginalne. Najveći, gotovo cjelodnevni problem bilo nam je ime serije koje sam na kraju smislila ja, a pri njegovu odabiru vodila sam se mišlju da ništa nije ni crno ni bijelo i da svatko u životu ima svoju istinu.

Prvi blok serije prati priču o bračnim partnerima – prevarenoj Renati i Kreši (voditelj Ivan Vukušić) koji se zaljubljuje u muškarca. Za one nestrpljive koji ne mogu dočekati današnju epizodu raspleta, Barbara je otkrila da će završiti za sve aktere sretno, a pogledavši snimljeno pozitivno se razočarala viđenim.

– Sve je to čista zabava i parodija. I stvarno smo se trudili ispasti što gluplji i htjeli smo da to ispadne pravi glumački trash snimljen sa samo dvije kamere. Ali, na moju žalost, u pojedinim dijelovima ispali smo poprilično uvjerljivi i suvisli! – našalila se.

S obzirom na njenu ulogu u sapunici pitali smo Barbaru i što bi lakše podnijela privatno, da voljenog muškarca, kao u seriji, uhvati u krevetu s drugim muškarcem ili ženom?

- Na prvu mi se čini da bih lakše podnijela da ga nađem u krevetu s muškarcem nego s drugom ženom, jer sam uvjerena da se čovjek rodi kao hetero ili gay, samo što si neki to ne žele odmah priznati.

Kako god, veliki broj klikova pokazuje da je projekt 'sapunica' uspio i s radošću se čekaju nove epizode, a sve skupa nije moglo ispasti jako loše jer veći dio ekipe, pa i Barbara, barem su kao djeca pohađali dramske grupe.

– U osnovnoj školi u Bjelovaru glumila sam u dramskoj grupi i pohađala “Lidrana”. Imali smo ambicioznog voditelja koji je osmislio “Smrt Smail-age Čengića” u ženskoj postavi. Zbog svog karaktera glumila sam Smail-agu i cijelo pjevanje znala napamet – otkrila je Barbara. Tada o ulozi u sapunicama nije ni sanjala, štoviše, privatno ih i ne gleda. Ovisnica je o krimi serijama, a jedina telenovela na koju se “navukla” jest “Pod sretnom zvijezdom”, koja joj je zgodno upala u termin poslije posla, a prije šetnje s kujicom Lolom. Stoga je ova nova sapunica zabavlja i veseli, a rad na njoj prekinut će tek nakratko.

– Na godišnji idem 15. srpnja, ali imam problema s pozicioniranjem jer ništa nisam rezervirala na vrijeme. No sigurno je da ću odmarati u Hrvatskoj!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar gmail
gmail
15:36 02.07.2011.

,,Otprilike deset od svakih 100 muškaraca su imali seks sa drugim muškarcem u neko doba - to je izvor mita o 10% homoseksualaca. Većina njih su identificirali sebe kao homoseksualce prije nego što su navršili osamnaest godina, te su postupali sukladno tom svojem uvjerenju. Do dobi od 18 godina, čak polovica njih sebe više ne identificira kao homoseksualce i više nikada neće imati muškog seksualnog partnera. I to nije populacija ljudi selektiranih zbog toga što su pohađali terapiju; to je naprosto opća populacija. Nadalje, do dobi od dvadesetpet godina, postotak muškaraca koji se identificiraju kao homoseksualci pada na 2,8%. To znači da bez ikakve intervencije, tri od četiri momka koji misle da su homoseksualci u dobi od 16 godina, više to nisu do svoje dvadesetpete godine.\" http://www.narth.com/docs/senatecommittee.html

Avatar nervozni_patuljak
nervozni_patuljak
01:54 09.07.2011.

I sto je bilo na kraju kada si se probudio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije