Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabunio se

Bandić: Najdraži Angelinin film mi je 'U zemlji krvi i mesa'

milan bandić
Sanjin Strukić/PIXSELL
17.02.2012.
u 20:53

-To je žena izuzetne socijalne inteligencije, koja nije zaboravila humanitarnu crtu i posjeti bivšu ex zemlju koja je pretrpjela jedan neviđeni teror. Večeras projekcija filma "U zemlji krvi i mesa" je poruka da se to nikada ne dogodi.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nazočio je projekciji filma "U zemlji krvi i meda" redateljice Angeline Jolie, a na crvenom tepihu omaknulo mu se nekoliko lapsusa. Je li zbog uzbuđenja ili neznanja možemo samo nagađati.

Naime, Bandić je ratnu dramu prikazanu večeras u kinu CineStar Arena IMAX preimenovao u "U zemlji krvi i mesa".

-To je žena izuzetne socijalne inteligencije, koja nije zaboravila humanitarnu crtu i posjeti bivšu ex zemlju koja je pretrpjela jedan neviđeni teror i agresiju. Večeras projekcija filma "U zemlji krvi i mesa" je poruka da se to nikada ne dogodi i svi njeni filmovi su u sjeni onoga što će se večeras ovdje dogoditi - rekao je prvi čovjek Zagreba za RTL Televiziju. Na pitanje novinarke koja Angelinin film mu je najdraži odgovorio je:

- Evo baš ovaj koji se večeras projicira "U zemlji krvi i mesa" jer sve te filmove s njom i Bradom Pittom treba staviti večeras u drugi plan.

Komentara 39

DK
dkatica2
21:15 17.02.2012.

bidan

Avatar tomasesi
tomasesi
23:27 17.02.2012.

\"U zemlji krvi i mesa\" _________________ Pa valjda je mislio na žderanje krmetine ili janjetine?! Pogriješi i fratar na oltaru, eeee?!

VI
vindaa
06:00 18.02.2012.

kerum broj 2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije