Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob

Bajaga poručio prosvjednicima u Rijeci da je uvijek bio protiv ratova

'25.10.2011., Zagreb - U klubu H2O, Runjaninova 3, odrzana konferencija za medije na kojoj je najavljena Karlovacko Live turneja. Jelena Rozga, Momcilo Bajagic Bajaga. Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
19.12.2011.
u 18:55

Ispred Dvorane mladosti na Trsatu razvukli su transparente i napisali: "Dođi, Bajaga, budale će da plate, nekad pjevao si za četnike, danas za Hrvate".

Pola sata prije nedjeljnog koncerta Momčila Bajagića Bajage i Jelene Rozge pred riječkom Dvoranom mladosti okupilo se pedesetak mladih na prosvjedu protiv Bajagina nastupa u Rijeci.

Ispred Dvorane mladosti na Trsatu razvukli su transparente i napisali: "Dođi, Bajaga, budale će da plate, nekad pjevao si za četnike, danas za Hrvate".

Raduje se Bjelovaru

– Svatko tko poznaje Bajagu zna da on nema veze s nacionalističkim ispadima. On je glazbenik koji je uvijek bio protiv ratova – rekao Bajagin menadžer Zoran Vulović.

Vulović je dodao da se Bajaga vratio kući, ali da trenutačno nije dostupan za komentar. Iz policije su rekli da nije bilo potrebe ni za kakvom njihovom intervencijom jer je okupljanje prošlo bez narušavanja javnog reda i mira. Prosvjednici su se razišli prije početka koncerta.

Unatoč ovome Bajaga nastavlja pjevati po Balkanu. Pjevat će u Tuzli i Mariboru, a najviše se raduje što će nastupiti u rodnom Bjelovaru. Pjevač je i prije dvije godine u Rijeci imao istih problema. Za Novu godinu pjevao je na Korzu, a hrvatski dobrovoljci negodovali su zbog toga.

Sve je jasno

– Svirali smo na svim mogućim trgovima u antimiloševićevskim kampanjama i mitinzima od 9. ožujka i studentskih šetnji početkom devedesetih do suzavca na pozornici pred Skupštinom. Ako sve ovo nekome još nije jasno, stvarno me zaboli ona stvar – tada je poručio Bajaga.

Ključne riječi

Komentara 253

VI
vidimškoj
09:30 20.12.2011.

Nikad mi sa Balkana .........

OB
-obrisani-
10:29 20.12.2011.

ako se nekome zamerilo staro češko...nek slobodno pošalje

MI
mittvalg
06:54 20.12.2011.

...ah kakva poruka, odhebi hebeni tipe, ostani tamo gdje si bio kad je bilo,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije