Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalni junaci

Avanture i flertovi Sile i Sulejmana: koga su ljubili izvan seta?

turske sapunice (1)
Foto: rtl, nova tv
1/10
16.02.2013.
u 10:00

Napete ljubavne zaplete iz scenarija turskih sapunica neki glumci su preslikali i na privatni život

Ah, te turske sapunice! Vrve dramatičnim situacijama, nemogućim ljubavima i beskompromisnim običajima, ali pred male ekrane svaki dan privlače milijun Hrvata koji tvrde da ipak imaju realnije scenarije od godinama omiljenih meksičkih serija.

No, sve ono što gledamo na TV ekranima, Silinu borbu protiv surove tradicije i vječno ozbiljnog Borana, Huremina nastojanja da sve ropkinje iz harema ostanu tamo gdje im je mjesto – daleko od njezine bračne postelje koju dijeli sa Sulejmanom, mačji su kašalj naspram situacija koje se događaju iza kamera. Jer ujediniti seriju “Sila” i “Sulejman Veličanstveni” nije pošlo za rukom nikom drugom doli samim glumcima. Popularni Sulejman, odnosno glumac Halit Ergenç, glavni je subjekt priče.

Službeno ljubi svoju Šeherezadu, glumicu Bergüzar Korel s kojom je u braku tri godine. No, ako je vjerovati šuškanjima sa seta, nezaboravne noći provodio je i s kolegicama Nur Fettahoglu (Mahidevran), Meryem Uzerli (Hurem) i Deniz Çakır (Šah). Da ne bude da je “bećario” samo po terenu “Sulejmana Veličanstvenog”, zaveo je navodno i glavnu junakinju serije “Sila” Cansu Dere koja je u “Sulejmanu” gostovala u trećoj sezoni.

Cansu, bivša misica, očijukala je, pak, s Mehmetom Akifom Alakurtom koji u “Sili” igra njezina partnera Borana, a prije toga ozbiljno se pisalo o njezinoj romansi s turskim Jamesom Bondom, glumcem Kenanom İmirzalıoğluom, kojega smo gledali kao Ezela.

Komentara 4

IS
istina123
10:59 16.02.2013.

Dokle čete nas tlačiti sa tim napojima i splačinama fuuuuuj. Nije mi jasno da to netko gleda.

SB
Snezana_Bg
15:56 16.02.2013.

Lepi su Turci ali meni su lepsi Hrvati ! Jedva cekam leto i pravac more...

AD
admin
16:36 16.02.2013.

">cool

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije